求專整bmw車房

80 回覆
2 Like 3 Dislike
分分鐘上面係競爭對手呢
幾個人問咗幾次咩事又唔答
我見好多人去raven 改裝
但我又無乜興趣搞呢啲嘢,頂多自己買個豬鼻就算
不過一堆人又話呢間仆街,一堆又推介
3年以上車:人工加零件85折
5年以上車:75折
7年以上車:7折
5年8折先啱打錯左
巴打喺廠做?
試下揾 哥師x 報下價
入門320咋
我都想揸M8

其實只係正常檢查保養 + 換消耗品
貧窮限制思想
米王通常唔想煩 懶枱價 貴d但一步到位都OK
櫻桃街果間都唔錯
我有架08年 335I 漏水, 土瓜灣果間JXXX AXXX 話我turbo 漏水, 要拆左副計落黎先整到, 初步報價25k 左右。我諗緊不如直接劏左佢賣俾teslun 收番皮幾野好過。有咩睇法?
Turbo漏水? 乜Turbo有水
佢係咁講 架車入完水, 唔駛半個鐘就著燈話冇水, 泊車果陣入後波, 會見到地下有條水路
Turbo有水路 漏水有咩問題
我架05年530I 都係水箱漏水,行兩三日 100km左右就著燈,
有車房叫我入密啲水好過整,整仲貴過架車,唔值
可能係水膽或者水泵漏水
之前揸四圈揾開texx legxxx 覺得好可靠
最近轉咗寶鹿 始終都係要揾過間bmw專科
有冇巴打換過冷氣泵? f32
4000搞唔搞得掂?
其實bmw好易整,又其係e9x同f3x 自己落手都得
大撚把副廠料,壞乜野直接換左佢,你比錢換肯既,架車其實好撚精神
成日有d傻閪又唔撚保養,有野壞又唔換既,索性咪渣車啦
要換消耗品/換油其實可以自己搵幾間車房報下價先
直接問佢換乜乜乜連人工幾錢,其實大部份都差唔到多遠 都係幾百蚊+-
之後去換野果陣順便叫個師父睇埋附近d野有冇問題/老化果d
當學下野,如果佢話要收錢,咁咪唔撚check,換完直接走人
返屋企搵其他車房報價,同埋唔係d咩大獲野都唔好放底架車係車房過夜
5000內 去德國買料車房換仲平,2個鐘搞掂
我自己熟果間車房都係叫我咪鳩整, 但我入入下水, 由一星期入一次變每日入, 最後變半個鐘就叫我入水
咁嚴重我起碼都用到一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞