魔力寶貝正服強勢回歸(42) 爆肝3日升50

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
雪塔都無開去六曜之塔啦
如果獎勵變永久稱、外觀飾品、變身卡咪即刻成件事唔同哂
格鬥士真係夢寐以求既職業,以前岩岩出果陣搶手到
肝卡鐘真係無比ON9
反正你王宮果段都卡撚到你西咁
幾有初心都唔會有feel 啦,為肝鐘付出幾十個鐘既精神心血幾廿蚊搞掂既野,真係奶唔落口
真.. 都要俾D優越感D封測勇者先得架
好似卡時呢D獎勵, 明顯有個公價係度, 正常都唔會咁肝為左幾粒鐘卡時, 不如去炒散做兩日仲輕鬆
永久野就唔同, 錯過左就錯過左
你諗下如果有個特別稱號/ 外型, 企係東醫都型撚哂啦, 咁先有人會肝
好撚型
多你幾粒鐘卡鐘不知幾優越 你講乜
以前好多人都有稱號收藏癖好,永久就固之然要入手,道具稱號都會高價收藏,好多稱真係好撚型,不過都係錢搞掂,今時今日仲要勞力換真係...
爽到反白眼
射到成地精 可唔可以幫我抹下
太撚正,決定要
究竟當年細個on99咁
點解會玩得明
因為細個冇其他娛樂
而家有iPhone之後
真係改變左世界
係愛呀,哈利由唔識打字,變到學識打字...都係魔力寶貝既功勞
其實都唔係既,果期都好多遊戲,只係唔同類型既人有唔同既喜好,咁岩我地都係被魔力吸引既果類人姐,同期既有鐘意運動戶外活動,瘋狂食女既人都大有人在
而家唔係好明偷渡係要點做?
我知係喺銀行,但係可以點玩
但玩魔力食女既都大有人在結論係無論係咩人食到女既都係食到,食唔到既就點都食唔到
偷渡就只係可以免去d 限制,令你通過目的地咁開石傳送,無乜複雜,單純要你保持遊民唔就職咁升lv,當然你一樣可以偷渡完去亞村後就職升5lv 到20再去恢復遊民,偷渡完奇村再就番職,到25lv 再做遊民偷渡埋去傑村
以前正服唔想重新練過就無轉格士玩
今次一定要轉到
新手必選角色同寵物,人氣最高又靚又可愛,新手無理由唔用
公式d 都係弓轉格,裝都唔洗換或者飼養都唔錯,可以學因果,升寵又快
我指可以3日升到LV50既人,我目標都只係30
幫幫忙 柒少陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞