魔力寶貝正服強勢回歸(42) 爆肝3日升50

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
係worsor
有傳都未必有用
1傳 1巫 1忍 2戰
基本上唔洗玩
巴哈都靜晒團火比間濕鳩代理淋熄晒
又過半日,久違地食番餐すき家
如果有3隻爆敏咒C一隊會唔會無敵
睇對手,咁既組合打一場起碼磨幾十回合,應該無咩人會想打
對面一隻慢巫一個潔10解晒啦
d人中幾次石化就走人啦 eq唔洗錢咩
會唔會慢巫連潔10都未出到已經石咗
撚屌爆裝隊,可能一石就登出哂
冇咁好彩掛,巫正常都學兩招抗,真係中左咪等傳/士兵解
同埋三咒唔夠力打人,咒技放多幾round都冇魔啦,應該唔會好勁
有冇人諗住封測升到20-30LV玩PK
我未玩到後期
純粹紙上談兵3隻爆敏咒連續3野10級超石
咁咪起碼有6-7件變化石
第2 round 3隻咒再輪姦未石嘅人好似好sm咁
當然我未玩過只係FF
係唔係食佢個すき焼き
以前正服見人地咒師都係血敏,硬到痴線仲有學單恢磨死人,但真係得幾百魔,幾野就玩完
你要搏低機率既話咁實有贏既時候
但長遠勝率一定會低到同中咒一樣咁低

唔通人生贏幾次,但輸幾百次,又叫勁咩
10 lv 石化好似一中就石6-7回合? 同埋啲應該比人打到龜裂都未死得
會唔會慢巫連潔10都未出到已經石咗
冇咁好彩掛,巫正常都學兩招抗,真係中左咪等傳/士兵解
同埋三咒唔夠力打人,咒技放多幾round都冇魔啦,應該唔會好勁
我未玩到後期
純粹紙上談兵3隻爆敏咒連續3野10級超石
咁咪起碼有6-7件變化石
第2 round 3隻咒再輪姦未石嘅人好似好sm咁
當然我未玩過只係FF
10 lv 石化好似一中就石6-7回合? 同埋啲裝應該比人打到龜裂都未死得
係,但對方可以登出
比你10場贏2場已經有多

要10個target 中巫,而且仲要無其他人解到,而且自己隊d 輸出要配合秒對家,而且要自己隊無事

邊有咁簡單呀葉師父

通常就算好多個中左招,但都唔會有咩咁大影響,因為d 咒只係令佢無得輸出,又無傷害,人地放恢或補都保住唔會殘血
亂都有d 用
石化係最無用
石化再亂射
資料上單體10咒有50-55%機率
超10咒大約20-25%機率
單純地睇一隻咒係PK未必真係好勁
但3隻加埋可能好恐怖
當然我都只係估下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞