魔力寶貝正服強勢回歸(42) 爆肝3日升50

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
好似巴哈有人一開六
都無咁多個號2組電話6個號 唔貪心夠用
3開都有d 手忙腳亂,邊玩到咁多都係想整多3個掛下生產
sandboxie 12開都得
2隻mon既問題
16年後開返個《魔力寶貝:醉曖2.0》個陣再玩
準備左4隻mon
來跪拜上帝
我有9個電話number
開左27個ac
專業開拓戶
新手boss攻略

露比(黑色的祈禱、巫師就職任務、學習攻擊吸收、魔法吸收) :
拎到希望的蠟燭後慢慢行,行太快有機會熄,要重做。王戰最好5魔師,先清全場寵,再合露比。

打海男(拎海戒,奇村記點):
如果身上有熊戒(歐茲那克的戒指) 要先掉左佢,如果唔係佢會認錯你做細佬

打法仔(法爾肯、學習攻擊反彈、魔法反彈、吸血魔法):
帶多d藥水/料理去,因為係持久戰
近戰三雄必學吸血魔法,又可以輸出又可以補血

打神獸(升王宮)
記得組5人去,入到迷宮記得要著神閃裝,d翼龍好惡,王戰人寵10人合擊
想買新moon,ching你用緊邊隻有冇推介
咁撚癲9個電話號碼
樓主pin 好文共賞
轉畫面好耐,用黎掛機勉強ok
應該頭3日可以掛到100萬
我鐘意用dell
小小分享
同埋睇得出佢真係唔識魔力
當正手遊咁做,原因如下

首先佢根本冇唸過有咁多人玩
更加唔明白D魔力係點玩/玩緊乜野
先會唸得出開新星系俾人入呢D on9野
因為手遊分ser係好平常
只要pvp可以跨服就得
佢本身都可能唸住第日搞埋跨星系PK賽

然後視生產採集為外掛/工作室賣npc刷錢途徑
所以閹割佢,以為冇人想玩
個個都係想享受戰鬥
只要有其他方法出返D裝備就唔需要呢D野
呢D野係留俾窮撚無課自己慢慢肝黎追課長
有心玩既早就課金解決

再之後所謂既連擊優化(再講多次優化係蝗字眼)
竟然係減次數加傷
WTF咁不如正正經經開返追月啦屌你
唸得出既人好明顯唔識魔力
唔知道連擊既真正用途
1.PK驚佢高閃所以打多佢幾下搏中到
2.佢出左巫術,多數都係攻無所以打多佢幾下
小數情況下佢會出攻反
最理想係用亂射掃佢但冇弓手就唯有連擊貢住先
3.對面得返小數怪又怕佢防狗所以出連擊亂舞分散黎打
呢個用途俾追月取代左
我期望既改良版連擊係以迅果既速度衝埋去斬人
並且唔需要等到對面企返直先再攻擊/跑去第2個度
從而令成個過程需時減小同增加型棍度吸引人玩
睇黎呢間野除左唸唔到之外
更大可能係佢根本冇技術去修改呢D動作

仲有呀,果D所謂新地圖新任務
唔好俾我批中又係果D支那人整出黎成套賣
一早俾N個私服N咁多人玩到爛果D撚屌野
到時冇玩過私服既又會吹奏好有心機呀好有挑戰性呀
有冇價有冇市
識貨 dell堆office mon 1080p 好撚好用
壟斷市場
我寧願用沙盤算
左面mon3開,右邊mon再3開掛礦同木
其實寵散有咩咁把炮要放樹海
你係咪痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞