國產手機登機前 機場停機坪起火

40 回覆
19 Like 0 Dislike
霹咩靂咩雷咩......
吓,會爆?
香港變左燒垃圾對應堆填區飽和問題?

公然在大香港,千幾蚊販賣會爆嘅爆炸物,海關恩准特別版?
應該好快會有P.R. ,用三叔碌柒爆炸事件黎淡化“會爆”嘅國產手機。

用得手機就預咗會爆架啦,常識黎
「samsung iphone爆炸唔見你講?」咁
又燃
下午3時,機管局回覆查詢稱,今早約5時接獲報告,停機位452附近的一批貨物起火,消防接報後即時到場並於5時56分將火救熄,火警中沒有人受傷,火警原因仍在調查中,機場運作沒有受到影響。

即係冇人查詢就唔公報,不了了之?
Exact7ly
應該對三叔Note7公平啲。所有國際大機場,唔該認真考慮吓,要求強制禁止乘客携Vivo Y20上機/寄倉
iPhone 係開住機或差住電爆。今次係係包裝內爆,係有極大分別
神級預言!話咁快就有件banned 咗嘅五毛P.R. 入黎呃五毛
係中国產
國產我以為係英國定香港
遲多幾個鐘爆就香港航空空難
淪陷前,雞管谷好似係有“公佈”protocol ?
對號入座?嗱,係你自認老鼠走入老鼠籠咋
有外國勢力
一定係
推理題:
洗潔精,沐浴露冇貼中文說明,就百幾個海姦高調去鋪頭貨倉扣貨,拘捕董事,咁
公然販賣爆炸品,海姦要點做?
班打手會洗版
From hindsight ,班打手只係會尻推其他post,由得國產手機自燃著火到可以BBQ哩啲羞家嘢沉底
推呀推,拜託幫手宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞