有冇「朋友」想玩無課金冇文字獄既初心魔力?

50 回覆
10 Like 19 Dislike
人數而家控制係200人(600人在線)

過200人就鎖ip,that’s all
負評是咪多過3開俾我bam咗既巴打?
巴打你係咪IT底所以識改呢D?
有專業IT朋友囉

I am nobody
入去屌柒個gm,set到石又少,野又貴,技又好多要自己學,連亂射都要自己跑沙漠,淨得傳送方便d。
我咪GM

1)石我冇改掉率,直接2-3倍賣價

2)野又貴,你講緊既係其他私服要課金買既item?e堆非必需品賣緊幾萬魔幣咋wo

3)亂射要跑,我奇/加納村都有免費傳點喎

3.1)Server我講明係方便,其他維持舊版慢玩初心。

定還是你鐘意玩速食?行一步乜技都學晒?EXP 幾十倍?你過主咪得囉,關我L事咩

4)傳送點好方便咩?唔方便wo,都冇得直傳李貝留斯,屌埋我丫嘛
做媒既
「BitCoin」係Server唯一既商城級代幣,10,000粒碎片可換1粒BitCoin。取得方式如下:

- 東醫 NPC 連戰後機率掉落碎片

- 東醫 NPC 附近以 Lv8 挖礦 / 伐木 / 狩獵 可獲得碎片(不太會miss純點)

- 以下任務Boss 有機率掉落碎片:

升職有關Boss:樹老、神獸、雙王
就職有關Boss:露比、綠先生、梅茲、彼特
技能及其他Boss:頭目、法爾肯、猶大

** Boss等級越高,機率越高

- 往後會加入更多獲得方式 及 可換取道具
樓主好串 好有性格
唔收錢、冇做錯、盡責

梗係串

咁都要睇人面色?
13-04-2021

Bitcoin店(2樓)更新:

-直賣水龍裝改為賣破爛,由生產系製作新增

-新增水龍配方所需勾玉碎片

-新增寵物蛋:
海盜、破壞狂、鼠王、變種獅鷲獸、布雷歐
(檔次跟御劍軒)

-寵物蛋價格有大機會下調,建議暫時唔好換住

-新增再生劇藥
13-04-2021

18:00 重開, 19:00 開返

- BitCoin點 改為 中低Miss純點,Miss時有低機率受傷(跟正常採集)

- 下調採集系 挖 BitCoin碎片 技能所需等級:8 -> 7

- 新增 袋裝BitCoin碎片(50粒),8級採集技能開始有低機率挖到

- BitCoin管理員 改名為 初級BitCoin管理員,掉落BitCoin碎片
邀請碼條Link已失效
tg我丫

tg.me/LLLLCG
記得入discord
14-04-2021

今晚有機會轉新登入器(fix重開後必炒一次ser)
+ 會搵個時間重開,但未firm

- 修正Lv1 寵物出現率異常(過低及過高,跟官方)

- 移除東醫魔石收購員,新增全能收購員,位置移至更近打卡員,方便生產系及懶人

- Fix bug, 包括移除重覆/無功能npc

- 改殘體
聽巴打建議後

決定留低收魔石佬,新增收雜物但唔收魔石佬

防止一鍵快手賣錯嘢
已換新登入器

官網有

ogcg.cc
同初心鬥長命
幾多倍經
巴打有冇用GA, GE或者GP做反掛?
用台版cgmsv唔係好過韓版咩
15-04-2021

Fix:

- 亂射箭數錯誤
- 氣功彈數量錯誤
- 留位

- 例牌殘體

————————
Adjust:

- 猶大任務
原本:路線由系統判斷性別分配
改為:自行選擇路線,性別不影響蠟台
其他任務詳情,如交換蠟台等不變
無得揀呀

同埋無諗住咁專業,都係大家開心玩

隻ser都係幾舊水再俾多幾舊水搵人做consult

其他嘢再自己研究同改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞