有冇人每次喺Netflix揀戲睇都會覺得好撚委屈

283 回覆
3008 Like 42 Dislike
不能同意更多 有時夜晚想揀一套電影睇但又驚中伏會浪費左寶貴時間
死揀爛揀揀揀下夜已深 都係訓覺算
已cut
到真係有兩套以上想睇嘅戲/睇開嘅劇上一季先再續
依段時間會就咁租片同睇Now e/Amazon prime
不過Amazon下架咗阿蒙
有冇人今日連vpn都轉唔到地區
https://youtu.be/v0mIVO6KAYE4:00 對你有用
煲完一套就好撚灰鳩
心諗屌那媽又要去揀戲
有時揀極都無心水就開返套賭神嚟睇
我知
不過D分類都分得好差
例如可能我追開Norway Drama既,我用Norway 同 Scandinavia drama 揾都揾唔到,一定要入title, 仲要title 只要打唔曬個名都搵唔到
I mean category搵唔到某一套我想睇既片, 入title 又搵到,但佢明顯係我入既既category 入面
以前試過4小時乜鳩大逃亡定綜藝主題
由頭睇到尾中間放棄左打飛機當睇戲
對上一次睇係半個月前about time
想cut了
太小“好”戲
中過太多伏
有時碌下睇下有咩戲
睇到佢個description就唔想睇
都唔知套戲噏乜鳩
佢個分類真心怪怪哋 未必係你想睇嘅嘢嚟
依家個個都開自家ott 用家受害 要用更多錢去睇戲
我冇呀 屌你老母
講到尾 有無人可以推介下有咩戲好睇
全部都好撚垃圾
我已經特登搵d好睇既再睇similar movie
但都係垃圾黎
其實而家edge可以用到chrome外掛
我用edge 1080 + chrome雙語外掛都一段時間lu
無star war 無Harry potter 無魔戒 無007
劇集都偶有佳左既
電影95%伏
美國最後一宗罪案,夠晒出名
印象中有段時間有star war有魔戒
你睇戲多唔多先
唔多都可能有10套8套睇得下
多既就算數啦

次次都揀好耐先有得睇
真呀!除非大cast果啲,否則無一套到得順睇得完
認真講,now果個12xx 一年package 多野睇好多,起碼揀得落手睇,變咗只係揀自己鍾意嘅類型睇就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞