[阻你五分鐘] 各位英國巴絲,登記咗做選民未?

178 回覆
32 Like 2 Dislike
坦白講,Manchester 市長我覺得雞肋

現任 Andy Burnham(工黨)喺疫情期間竟然出席天津經貿論壇,話要曼城同天津姊妹城市關係更緊密,佢做市長幾年已經唔少人寸佢 sell out to China

保守黨個候選人唔似華裔,但係同保守黨曼城華人支部行得幾埋,睇佢哋啲 Tweet,懷疑係藍嘅

LibDem 個候選人冇任何對中國或者香港議題嘅公開言論

綠黨個候選人每次講中國都係講處理疫情同埋高鐵要學習中國嘅教訓,但係就係咁多(佢反高鐵)

我要揀嘅話可能投 LibDem 算,白紙好過暗藍。
已經登記,聽日投票。人地嘅國家有民主,我地有責任投票。
今日先同council confirm晒選民資料 無收過poll card
佢係咪 email 話咗俾你聽你登記成功,要去邊個邊個票站?跟指示去就得,唔一定要有
poll card
人地我哋嘅國家有民主,我地有責任投票。
Fair enough
Push

Email個職員話資料無問題可以去投票
票站就自己入postcode搵最近嘅
啱呀,去到投票站背啱自己全名同地址就得
記得戴口罩同帶筆
幫手推埋隔籬,唔該

[推到點票] 英國5月6號選舉,你投咗票未?
https://lih.kg/2518109
巴打投咗票未,幫手推埋隔籬post

[推到點票] 英國5月6號選舉,你投咗票未?
https://lih.kg/2518109
最後一個鐘!沖廁衝刺!
唔係英國巴絲 純粹見到推下 幫你推埋隔離啦
Yeah, 推到點完票為止
保守黨點贏都無可能敦倫到架啦
今舖BLM 大戰 Muslims

蛔粉:箱底啲 Muslim 票未開啫
唔好咁啦,又打種族牌
上屆就猶太人 (Zac Goldsmith) 對穆斯林
今屆就黑人對穆斯林
明明啲候選人唔想用種族標籤自己
成個民主選舉俾啲種族主義者玩爛晒
將來你唔會見到白人出黎選大埠架啦

全部係代理人選舉
希望英國夠多正常人,唔好搞到好似非洲啲選舉咁,鄉民淨係識投票俾同自己同種族嘅候選人,咩政綱都唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞