我睇法係儘早打biontech

526 回覆
280 Like 888 Dislike
飲過水既一般100歲內會死
BIONTECH都係屎
果然係連登仔
一年玩一次俄羅斯輪盤 唔覺得自己有咁好運
80億窩
學你話齋

呢個世界無100%既野

咁我打黎做咩?
所以不了
唔係屎但都唔係金囉 唔係要搶住狗衝黎打再笑尻你唔打再咒你「遲下強制打你就仆街」
唔會打
唔係話怕死
1D都唔怕打BNT
問題只係唔想比林鄭有藉口話佢抗疫成功
抗疫從來同佢無關
如果要準備移民就打 其他既唔需要助攻林鄭
我諗落都係打,始終離境旅行可能會方便啲,同埋遲啲真係逼打針就麻撚煩。亦難保邊日想移民嘅,雖然暫時唔想住。

利申打咗第一針
共同社+厚生勞動省
你google已經有
你係咪on99?

打咗唔代表會唔中武漢咼,係反應少啲炸咼,我打嚟托7
係咪唔旅行會痙攣架
港共知佢哋想點,咪出口術氹佢哋打囉,其實背後目的只有一個,希望守到外來關口(如果),再加大部份人打咗疫苗,清零機會大大增加,咪中港兩地人民免隔互通囉。

你估佢真係想比你哋旅行散心咩。

妹仔心諗,今次老爺仲唔重重加賞。
但美國都唔搞疫苗護照啦
「你首先係一個中國公民」
變種咪又要打過新一批
傻的嗎
你都要你去果度認BIOTECH得架
屎又唔係我講, 金又唔係我講
大部份連登仔就係非黑即白架啦
1. 你冇講香港

2. 我係話睇多D論文先講;我只係 quote 一篇做例子

3. 我唔知有冇 HKG-specific research,不過:
武肺有 11,539 人中,205人死 (死亡率 = 1.78%)
上年冬季流感有113人死(https://www.info.gov.hk/gia/general/202002/13/P2020021300595.htm?fontSize=1)

如果冬季流感死亡率仲高過武肺,咁即係上年冬季中流感少過6,348人
香港人淨係制度裏抵抗爭
好似之前又話死都唔檢測 但又翻工大過天 政府話飲食業 Gym撚physical trainer 要一兩個星期check 一次咪又係死狗去check
同埋政府點會咁傻鳩強制全部人打呀 係不斷整d麻煩嘢迫你最終屈服
林鄭入得Biontech 都係想幫科興抬橋
你估佢唔想淨係入科興俾香港人打咩
之後中國制biontech 同 科興你揀
好似完善選舉咁 就仆街

利申: 無去過檢測 打左第一針
其實你啱
而家擺明膽搏膽
睇下柒婆夠唔夠膽做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞