我睇法係儘早打biontech

526 回覆
280 Like 888 Dislike
老實講,咁多血栓個案
應該都係多款打針疫苗嘅共通問題

我決定
等袁國勇噴鼻式

希望佢一期臨床試驗順利
我唔打都唔會中 打黎都on9 我成日係條街除口罩食雪糕飲野 商場開門搭電梯都直接用手 返屋企唔洗手都冇中過 流感咁撚多年都未驚過 武肺經過年幾又唔顯得比流感強 感染大多是發燒、乏力、乾咳及呼吸困難 連肺炎都冇 打疫苗D反應症狀中重衰過中武肺 點解要走去打疫苗吸毒 低鳩能
真,打左BIONTECH就100%唔駛你打四哥
而家唔打,到時迫你打四哥仲衰
留名睇班觀望派被迫打四哥
利申:打左Pfizer
班柒頭覺得依家打完就以後都唔洗打科興丫麻
無錯
同埋其實好多人打咗,
但理論上你都要觀察吓打完嘅人半年至一年內發生咩事

唔係話打咗,無死,就叫無野
點解個個忘記港大隻噴鼻式
講到呢個世界無第三種選擇?

利申等袁國勇,唔急去旅行
前幾頁大把連登仔打左政府pr加打咗嘅傻仔
問題係特衰正苦話只係訂左三隻,冇包袁生果隻(同唔知要等到幾時)
袁生批貨出得黎都幾年後
永遠講多過做
既然未有證據證明安全有效你又憑乜信佢而唔信隻有第三期95% 嘅biontech 呀 講唔通喎
你最大論點係打完binotech
佢逼唔到你打科興

但其實你依家打完binotech
假設下年有個北京變種
佢都係可以強制你打科興
唔好輕視新冠肺炎
根據呢度講法
搵亞洲人 最好香港人30歲以下 過萬人做齊三期臨床 再等1年睇下有冇副作用
但打之前再睇下有冇下一代疫苗 如果唔係打黎托柒
老實講日日係到講bnt副作用又抗疫撚又口罩法西斯pr個班
根本唔係你打唔打既問題
而係你根本無打既價值
唔好成日諗到自己咁高要pr好無
又係你條垃圾 😂
建議連登仔多d上去reddit同twitter宣傳下打bnt既害處叫人唔好打
睇下有乜回覆
變佛同變白老鼠屍,我寧願變佛
打完有事唔認數 叫人點打
我有三高唔打得
盡咩早 你依家打完 半年後又咪要同人搶過 同我之後先打有乜分別
打唔打係自己決定
但上面都有人講過要係獨立思考, make informed decision
為啖氣唔打同為啖氣去打一樣LEVEL

上面都有人講, UNEMPLOYMENT RATE 一路高SUFFER 係年青人,
年青人自己決定, 世界係佢哋
以色列咪係亞洲,Biontech 打左幾百萬人
Biontech 夠德國同美國輝瑞研發啦, 你又唔信?

XGU 啲研究人員大部分都中國落來XYZ.名開頭,
仲要搵長春生產, 你咪慢慢信囉

利申: 咩疫苗都唔打住, 起碼等第三期之後 你唔洗講咩政唔政府
咩逼唔到你打
XGU 搵人研究緊biontech 科興兩溝
其實而家得30萬劑
一日2萬人打,半個月就清哂
無貨返嘅話都無得你討論打唔打

利申 已完成兩針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞