我睇法係儘早打biontech

526 回覆
280 Like 888 Dislike
移去邊要打針先
驚俾廢藍廢老傳染囉
你唔打,你有中武肺既風險
打唔撚打都有風險㗎啦
唔洗睇落去
777都有打手
而家香港成幾十萬工作人口要每兩個星期驗一次
你知我知
做緊野既人都知有乜方法迫你做
信佢
777迫唔到我地香港人既

不過831死左人, 都揭發唔到者
有D連登仔唔係咁覺得,佢地會認為你係藍屍/幫港共助攻先會去打針,做檢測。

港共攞你關心既人/事要脅你去做,針唔拮到肉唔知痛。
唔可以開工

幾多人可以唔開工
臨床測試到而家唔止半年啦。
後續研究顯示,過一段時間抗體量係減低左,但仍然勁高。
反而因確診而得既抗體,有d人高有d人低,所以有人係會中完再中。。。

最緊要係愈多人打左,咁病毒變種既機會就愈少。如果一個唔好彩有隻變種可以對抗而家既疫苗就冚球鏟。

而諗住可能有變種而唔打住,反而促使變種出現。
有機會撞車你坐唔坐車?撞車死機會大過打完疫苗血栓死。
幾時告國安法呀
https://www.singpao.com.hk/index.php?fi=news1&id=116947

此外,BioNTech昨天透露,在中國成立生產設施,而今年全年生產量的目標由13億劑增至20億劑。復星醫藥香港執行首席代表羅紫君在記者會上表示,供港疫苗會在德國生產,但無正面提及如中國設廠後會否改變生產地點。
全世界打左上億劑biontech 啦
邊個話你知有「有效期」呢樣嘢呢
呢一日終會來臨
個班冷氣軍師就算撚數啦
坐係屋企哽係大聲
樓主真係樂觀sir?
唔係俾你睇,係俾工作人員睇放唔放得你走,所以牛乸咁大隻字
因為阻止變種既方法係盡快打針,
觀望等變種本身就促進變種。
50k FG 可以

又或者可以WFH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞