[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(9)食完特辣溫泉見

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
滅世必要好多嘛 如果唔係點比到104隊做救世主同令到世界冇乜力打帕島
心目中嘅巨人到呢到已經完咗
佢係咪真係想13年+9大巨人之力
其實好易 跟之前137 138 個啲utube link
埋尾一定做神作
點知全部唔係 變個咁柒既戀愛ending
其實又真係解除左巨人之力之餘
艾族冇全滅
地鳴80%平衡埋世界個勢力
其他人亦唔可以用變巨人依個point黎歧視艾人
創哥好波
其實明創狗表達個意思 但表達方式真係不敢苟同

你要表達艾撚喺膠明面前表露真性情我明白
變番頭3季個艾撚我都理解 甚至你話一直收到三笠既心意 想回應番俾三笠但因為要地鳴而一直冇表態我都理解 但依家直頭講佢心入面其實好鍾意三笠 鍾意到淨係想佢愛自己
呢樣係頭138話完全冇暗示過 我相信你問部分艾笠黨佢地都唔覺
客觀咁睇,第三季有點出沙特既自由、卡繆既荒謬同反抗,吉克又有帶出尼采既永劫回歸,唔覺得講存在主義呢點上會比炎拳講得差
睇完上面篇文就神作?
膠撚到
無啦啦喺到愛呢個愛嗰個都接受到
一日有巨人之力,就算得返艾族都會有人自動繼承左巨人之力,之後7年後就要死,咁點算自由
台仔好鍾意作長文懶醒
其實滅世重點係等外國勢力減弱,滅8成同滅9成定99%都係一樣,另外更重要係想左膠小隊反抗佢殺蟲蟲
但唔通同你講明係想殺蟲蟲咩何況完全滅世根本無可能,總有漏網之魚
最簡單陷球產
有冇139 英文版link
追左咁多年,第一季動畫完開始睇漫畫
瑪雷篇開始追住睇英肉韓肉
食左鎚巨之後每頭就追住睇情報
唯獨最後一話直接等9號
因為冇期望,理都唔想理
順其自然個句唔係講緊圓桌會議鬧三笠打阿明咩?
其實我覺得兵長冇殘廢純粹係懶 dllm 第一次見人隻腳殘廢仲可以橋腳
無解釋
隨時係ymir見到mikasa錫頭解脫
狗屁不通
駁都費事
大家都係艾族人都好
你都會驚隔離條友會突然變巨人食左你
有能力既不對等係歧視既第一步
滅巨人之力係和平/斬斷仇恨既條件呢個ok
作者自己寫唔到 靠讀者自己補完 咁仲唔係10/10神作
Mikasa咁樣同GOT Arya一撚樣,搶左主角光環去完左件事
首先控制曬啲(所謂既)復仇者聯盟,雖然我都唔知佢地點解要團結係一齊復仇(因為動機不足),然後再陷球產,然後再清算啲復仇者
邊度有文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞