[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(9)食完特辣溫泉見

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
Ok,不屌了不屌了 諫山老師世界第一
其實係「蟲」果個呈現太odd
如果係用番ymir巨人mode黎打可能易入口好多
冇滅世就咩都唔洗講啦屌
冚球鏟是必須的
為咗溝女就唔洗死
開地鳴 呢埋 等改記憶
到時開行後宮都仲得

不過 好心 前邊就唔好係咁講自由啦
個結局都唔撚扣題
ANNIE 同 萊納反而最後變左島上代表 外交團
真係幾幽默
一齊歸隱咪會冚島鏟囉
100%滅世!
驅逐所有反對艾倫嘅人包括朋友,Armin嗰班起碼死咁一兩件,但仍然無阻為大義而絕情嘅艾倫!
淨化大地後喺眾人面前自殺!
同意
個反差cool左咁耐死前係最好既朋友面前展視自已最脆弱既一面好正喎
俄羅斯中國美國歐洲中東都有人話去溫泉痾屎,你話呢
創狗擺明玩野
上個PO咪置左頂
唉, 點解你地可以完全唔明
你地理解野方式就好似將一句句子斬開做一隻隻字咁再獨立去睇d字, 而唔係成段咁睇個意思
你斬開我d野逐句駁係冇意思

你係咪理解唔到我客客氣氣問問題, 跟住班友就我獨醒咁講又講唔出咩理據只識叫人追post係一個對比?
我其實係暗示緊你地班友先係唔聽人講野我獨醒, 而家明未?
唔係講緊客氣代表無問題 (屌你我真係摸唔透你地d理解能力, 點解可以低成咁)

我見到既係一開始好多人應你wo 係之後發現你成個on9仔咁真係屌你都廢事
係呀, 但d人個應既方法就係叫你追post
你問佢地俾d specific理據就啞左開始屌你
有個叫地球之癌既ching想挑機但我一問佢即時潛左水, 唔知係咪病發左
跟住就一班人FF將一格既內容無限放大到Eren其實成個plan就係為溝女
而家我仲了解緊個腦要幾殘先可以理解到咁
點解話艾倫驅逐巨人係誤打誤撞好明顯喎
有一句正正係「Ymir二千年等緊嘅人係Mikasa, 而Mikasa嘅決定會決定巨人會否被驅逐。」
上個po有個神作撚大鳩我地閱讀理解合唔合格
想問下仲兜得落嘅人以前讀者係咪炒開reading
殺左8成人口
睇完
變返神作
幽默
打完三年仗會冇哂PTSD?唔好玩我啦
如果地嗚失敗之後,大家諗住啊明佢地會做英雄,點知牆外人話佢地係敵國嘅人話佢地係惡魔之後殺幾個, 其他人敗走返帕島, 帕島人覺得佢地係賣國賊又唔接納佢地私刑死。

最尾牆內人因為冇左巨人之力又冇科技輸比牆外人,全島死清光完
兩成人都多過島上嘅人n倍啦
馬達加斯加會有幾大呀
日本都係
其實解得幾好,只係劇情收得太快鋪墊唔太夠令好多人覺得怪
我覺得地鳴失敗再BBQ係可以的, 寫到由左膠團成功阻止就得, 但DLLM原來艾撚原意都係想滅到80%就停手

正如馬沙掉石頭佢到死果刻都想舊石跌落去, 而唔係掉到一半就「算啦屌收返」
最好笑 係艾撚 係 騎樓底同萊納對話
明明知自己老母被食 佢自己都有D責任
完全屈撚晒去萊納度
佢自己繼續中二病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞