[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(9)食完特辣溫泉見

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
仲地唔地鳴動畫黨
佢夠話要踩死晒D人啦
咩都係你斷章取義來兜
驅逐巨人原來係驅逐條虫 咁都比人兜到
寧願最終話加埋艾撚好似「time stone」咁試過其他可能嘅方式都唔work,然後得出而家嘅80%滅世計畫先係唯一方法嘅畫面仲好啦
對艾族黎講全世界都係支那人
係全世界都想艾族死
只不過馬萊係最大既國家
同時係擋住班人既高牆
係得東洋為利益幫過手
其實諗返轉頭,創哥都舖墊咗好多期米卡莎究竟到最後關頭會唔會殺艾倫,只係我哋諗都唔敢諗
好感人嘅愛情漫,小妹咸左
三笠知就會跟佢咁做
表達唔到愛一個人都唔駛聽佢講呢樣野俾始祖知就超渡唔到佢

阿明知就落唔到手殺佢
有斯德哥爾摩症候群要睇醫生。害咗自己事小
害全世界受苦2000年。
似死唔眼閉多D
屌你老母艾倫弑母?
上面巴哈篇文還好
呢個就真係睇得出為兜而兜
又係想講到眾人皆醉我獨醒咁
即係你想作者畫公仔畫出腸?
你鐘意條女會唔會狗公上身咁完全唔理自己形象?
仲有你可唔可以唔好將你自己心目中既"自由"FF無限放大再套落其他人度?
我用十三年 世界上八成人口既血肉黎證明我既愛
咁你答我一個人對於一部作品有自己嘅理解同詮釋有乜問題?對於寫嗰篇文嘅人嚟講,最大嘅不尊重唔係反對佢嘅意見,而係冇理由同論點去反對
佢驅逐巨人個代價係令到個島冇咗自保能力
一係你就踩死晒島外嘅人
你當艾倫未知未來前後既人生咁分開,我地睇緊既係艾倫順住劇本演繹既人生,即係我講既第2世。
sor真係睇《聖經》嘅話最後嘅結局其實都係滅世end,只不過係滅完世重新創造一個世界姐嘛(上帝根本就無人想像中咁大愛無疆
無心情
依家個fandom真係太多on9仔
作者被咩你就要接受
少少批評聲音就阿吱阿咗
人哋創哥都話佢要「傷害讀者」
即係佢知道大部份讀者都接受唔到
但fandom就繼續embrace
連創仔都有自知之明
班fandom仲要死撐

點知次次現實結預想都唔撚同
聖經滅世派嚟
真正嘅Destruction & Regeneration
艾撚
屌你老母成套野真係最唔鍾意賈bitch
呢條冚家剷臭閪 點解唔地鳴整撚死佢 你老味咁撚細粒拎支狙下下爆頭我屌你老母 超人咩冚家剷 創狗整都整個成年人啦仆街 放條細粒臭閪喺度開外掛 咁撚細粒開支狙 一射個人都唔知彈撚咗去邊啦仆街

唔係話咩東京喰種有馬開外掛最後都要死 點解呢條冚家剷唔洗
踩扁所有人係做戲畀左膠團睇 等佢地落手殺自己 唔係共識黎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞