[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(9)食完特辣溫泉見

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
艾撚發情真係接受唔到寧願佢最後計畫通咁話一切盡在我掌握之中仲好
前138話大把人炒車

好彩冇140話
唔係等掌嘴
好老實 同Batman入面兩架船一樣
而家地鳴係唔單止滅支那人 係直接殺哂除咗自己族以外全世界嘅人
有無人真係做得出先

想喊
結局幾好
其實我好奇艾撚點解要賴係神袐咁,乜撚都唔同人講,佢條橋又唔撚係講畀人聽就有問題
島係日本仔,二戰殘殺東亞人,之後家陣要求和
艾倫所做既野 就係比戰錘家族 行多一步
消除巨人之力

但係咪單單咁就可以冇歧視呢?

呢套係動漫作品 咪可以夾硬用幾格話人類以後相親相愛囉
現實係無可能
比你滅族到得返兩成人口 就算生存既人唔敢還拖都只會因為係恐懼

而且按照情報黎計
創狗連魯魯修結局都做唔到
魯魯修個隻係 死後 都會描寫世界組織 個世界點變 誕生左咩組織
從而讀者可以推論 「哦 魯魯修死後十年世界大和解」

even鐵血 魔劍幾唔合理 都要寫鬍鬚佬點係世人面前偽裝扮偉人 推動改革

創狗反而係一個需要大局觀既結局 寫談情說愛賈birch推輪椅叫和解?
佢地係當事人呀
描寫死剩個兩成人點諗先係和平既重點

係咪想用 有人談情說愛黎證明世界和平
咁就算?
創狗俾屎佢地食
佢地都大叫好味啦
早幾話已經開始崩
班友話你聽創狗好神 嚟緊一定有反轉
佢一定講得通 信創哥
屌你老味去到最後一話
話鳩我地期望太高 咁樣好合理
套套漫畫都係咁樣架啦,殺晒全部人太極端

整本聖經出嚟吖笨
艾撚個TARGET 係消滅巨人之力
幾時講有第一世第二世
呢個係真喎
話左要全部驅逐出去
往那座山丘上的樹前進
吊你生日都搵唔到, 居然已經有泡菜做左翻譯, 係咪出版社有內鬼呀
巨人有邊個角色嘅犧牲
係同結果成正比㗎
屌眼泛淚光
其實第二季表白個到已經係艾米無誤
而且殺曬全世界自己族人咪又會內鬥
Aggar
我理解佢心願就係呢兩個
係爭左你最尾個句
創哥要你自己領會掛
其實艾倫終於可以安息

已經係最好既結局
EREN鐘意MIKASA都叫冇鋪?
平行世界佢地係島度隱世好明顯啦,
就算係動畫黨都知艾撚係麻雀枱度HURT MIKASA既說話係假
點會呢,消除巨人之力同時確保艾族唔會比人滅島,一定要踩爛哂外面先得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞