[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(9)食完特辣溫泉見

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
樓豬5毛 拉
傻鳩巨人fans
勁耐
點解你成段野都好似話緊其他連登仔咁既?
我客客氣氣問問題
跟住班友就我獨醒咁講又講唔出咩理據只識叫人追post
有d我再追問多兩句直程潛埋水
咁不如你試下解釋點解一格既內容會代表左Eren成壇野就係為溝女?
嗱俾晒機會你地澄清
如果咁都答唔到就真係唔知邊個先係眾人皆我獨醒喇
艾倫有呢一格已經錯哂
前138集都冇講過佢對米卡沙嘅執念咁重

咁既然前138集都冇講佢對misaka既執念
點解只需一格就變左佢係為溝女?
仲等候區,哭喪區喇
落緊街食野 冇留意
咁點解會有呢一格先
睇住女王閪口閪面咁陀住個b
創狗同艾撚對唔撚對得住女王同104 ymir
創狗:結局會傷害讀者
亞妮同Levi破冰未
靈芝鎮魂曲
你地講緊邊格 "我好想佢永遠掛住我"果格?
立場撚同代入撚諗住點回應
話返俾你知你咁多年黎FF錯了, 佢唔係對misaka冇執念
艾撚係on9仔,Ymir係臭雞
readsnk個網死左
冇諗過完咗之後我反而會成為耶派
今日起我就係(Zeke) Yeagerist
Eldian全部同我死!
首先要捉兵長去槍斃先
請標明返係始祖ymir
104 ymir is mushroom
其實兵長唔幫佩妹報仇,係咪曲線證明佢真係gay
咁你上一句quote我做乜
識唔識規矩
頭幾行係直接回應緊你
只係後面兩行講緊呢度d人既genearl behavior姐, 我真係估唔到會有人睇唔明囉
係呢度討論係咪要講到好白d人先會睇得明?
我見過好多你呢種人
叫做自我中心 成日覺得眾人皆醉我獨醒咁
呢種閪格既人最明顯地方就係發現唔到自己有咩問題
人地同你講返個問題只會識屌返人 唔會思考人地點解會話你

係 我話緊你
點解你成段野都好似話緊其他連登仔咁既?
我客客氣氣問問題
跟住班友就我獨醒咁講又講唔出咩理據只識叫人追post
有d我再追問多兩句直程潛埋水
咁不如你試下解釋點解一格既內容會代表左Eren成壇野就係為溝女?
嗱俾晒機會你地澄清
如果咁都答唔到就真係唔知邊個先係眾人皆我獨醒喇

回上個post果位連燈巴打

點解你成段野都好似話緊其他連登仔咁既? 呢度個個都係連登仔 但我係講緊你一個人
我客客氣氣問問題 客氣唔代表無問題
跟住班友就我獨醒咁講又講唔出咩理據只識叫人追post 個post真係講曬原因 你自己嫌煩唔願碌就煩山曬 哭苦哭骨咁
有d我再追問多兩句直程潛埋水 我見到既係一開始好多人應你wo 係之後發現你成個on9仔咁真係屌你都廢事
咁不如你試下解釋點解一格既內容會代表左Eren成壇野就係為溝女? 講緊艾倫角色塑造問題 最終話個反差太離譜 你似係無追開巨人見人屌得咁勁入黎食花生 又唔想了解之前既劇情 淨係想伸手問人拎懶人包
嗱俾晒機會你地澄清
如果咁都答唔到就真係唔知邊個先係眾人皆我獨醒喇 成班人一面倒屌尻 你係眾定獨都分唔到 真心想知你出黎社會未

坦白講 我都唔想再應你
咁多年嚟點睇出有執念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞