老豆浪費廿年時間沉迷研究賭馬,但total輪左3萬

392 回覆
269 Like 36 Dislike
而家跑緊喎,叫你老竇分享下
我地唔一齊住
其實拉長嚟講,只要輸少過累計投入本金既17.5%已經贏咗大部分人,所以世伯未必係研究得差,只係輸俾馬會抽水
我玩twom 十年0課金,榮譽排行第9
如果賣晒全身裝備+帳戶仲可以賺1000usd
輸得3萬仲想點
點計出黎?
你10年只係玩一隻咁專一?
眼見身邊好多老竇賭20年錢結局都係離唔開家離破碎,係我眼中你老竇絕對係成功人士。
呢隻係主力,我享受做買賣賺錢
試過賣儲左8年既聖水,帳面賺200usd
另外我專玩掛機game,幾部舊款手機掛
馬圈係咪好黑暗?馬場閘箱射針事件發生於2008年............
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20160227/mobile/odn-20160227-0227_00174_001.html

雖然係舊聞 但係都可以參考吓
人哋大學統計學教授 + 強勁金主 先至可以贏半億
YouTube 見到嗰啲教你用Excel賭馬
根本上9Up
我真係唔信贏錢贏到要教人
而且最重要嘅係 當大多數人都買同一隻馬 就會落飛
到時都係冇肉食 佢嗰啲所謂YouTuber 會唔會咁傻
有,上左好多年連登。
玩左咁耐 大數先輸三萬 你應該慶幸佢只係玩下
我爸一個賽馬日都講馬兩三萬玩下

利 一早已經唔預佢會有野留比我
你老豆有冇諗過佢嘅對手研究咗幾多年先?
講真,唔差, 20年先至輸30,000,平均每年千幾蚊
人各有志

自己有時見到朋友成日口講話自己點點點追夢但all talk no action咁,都會覺得佢不如正正經經專心學一樣嘢
不過有時可能佢哋係enjoy做呢種「研究」而唔係真係想有咩成果
可能係

好過出去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞