[MOOMOO]MAMAMOO討論區[39] 輝人413 Solo回歸大發

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
咁唔識撈架,refer 返正版mv 啦
之前係YouTube無留意成日開左佢地版本個mv黎播
咪就係,有時search 佢仲排先過mamamoo
1thek 係kakao 既,kakao 係好多專輯既發行商,好多mv一出都會放係1thek,包括mamamoo (以前用CJ),所以前排kakao 同spotify 嘈嗰陣mamamoo 近期既歌都落曬架,當然有啲大公司 (e.g. sm) 就全部自己搞,所以mv唔會放落1thek,亦有特別例子(e.g. iu),因為佢本身間公司就係under kakao 既,所以mv淨係放係1thek 到

兩邊都放mv 音放計分應該會分薄左,唔肯定mv 嗰part 係點計,但黎緊幫輝仔刷mv 穩陣都係刷官方channel啦
牙容同don spike張相我第一眼以為係bob叔
新po留名 輝仔solo大發
開頭諗唔到到佢地有咩相關
呀容又唔係食肉獸
都唔記得佢係作歌定佢詞人
原來去佢餐廳
下集又做運動
無留意1001碌左舊post幾粒鐘都無update
證明你無撳過條link
食完去做運動 啱曬
新post開返韓國category好搵好多
冇記錯嘅話音放mv計分係會計晒兩條
啲嘢食好似好好味咁
但年尾好似睇Official嗰個
所以主力stream main channel之後得閑可以睇1thek嗰個好似係
上個po無?
無留意
無 要喺音樂台主頁慢慢碌 懶得用留名功能
mamoo早期sub未有咁多嘅時間,cj或者1thk嘅view數係多好多嘅,而且以前好似未confirm到邊個channel計入啲show到,一開始會睇distributor個channel,唔記得咗係yellow定係red就開始轉過mamoo嘅official channel。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞