性關係唔對等

797 回覆
3663 Like 128 Dislike
多謝你先,希望你男朋友會明白你
睇到啦
我係想明白我男朋友所以先喺度問
因為我真係有諗住去遷就佢 但係一時間覺得好唔憤氣所以真係好想同佢講唔幫佢含
梗係抽插最high啦!我絲都係覺得係咁。而且係兩個相愛既人既靈慾交流。
佢有玩連登㗎 不過佢應該覺得我瞓咗 唔知佢估唔估到係我
我覺得個過程咩都有就最好
有唔同程度嘅交流 唔同方法
而家根本都冇做愛,係乜嘢都冇!
我頭先都諗緊呢個問題
都冇篤入去 連關係都唔知有冇叫發生過
好撚想share呢篇嘢畀我“女友” 成撚日話帶套都唔安全唔畀插入去 仲話 過多幾年她事業有成先肯 。

btw, 你點識依家呢個男朋友㗎? 呢個世界竟然有個咁索嘅女友都唔肯 魚水之歡, 會唔會係出面已經 搵食搵到飽?
畀個post佢睇?
但係我又唔想俾佢知我個名
所以先想上熱門 佢自己自然會對號入座
我完全明你呀絲打
好難解決
幾年都唔做愛真係唔得 過多幾個月男朋友佢都係咁 我應該會分手

我同佢喺一個唔係交友嘅app識
因為佢覺得做愛要用好多體力 跟住又驚有BB
佢有精神病令到佢咁諗 所以我先冇即刻分手 但佢完全冇考慮過我感受 呢個係我好唔開心嘅嘢
我真係好愛佢
但係佢有啲問題令到佢好怕宜家有細路 我唔清楚嘅係我要等到幾時 都唔清楚佢明唔明我幾唔開心

絲打你嘅故事係點?
本身覺得係你男友唔夠體諒你
但碌到最尾呢兩個回覆 感覺似係溝通不良喎
除左之前開口問過一次之外 有無表達過想抽插?
有無建議過多重保障 例如食藥加戴套 等佢無咁擔心?
知唔知佢想/唔介意喺咩人生階段有小朋友?
其實都有講過幾次 係有一次好認真講先發現原來佢係驚有細路 驚影響我一世
我有建議過喺排卵期以外加戴套 食藥我就唔得啦 因為身體好差 依家都食緊抗生素

我同佢其實都現階段冇諗住要小朋友 但係個問題係 係咪要避到連抽插都冇
唔俾佢掂你幾日自然會谷精上腦到時求反你轉頭俾佢屌
講得多就唔好笑
講中自己心果句就係啱
啲女人邏輯真係
用手指都可以整到女朋友高潮幾次
要時間幾短先會冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞