性關係唔對等

797 回覆
3659 Like 127 Dislike
我知大家有機會叫我躝返去成人台
男朋友叫我含但永遠都唔會屌 但係其實男朋友唔肯屌 我唔含係咪都好合理?
我唔明點解個關係會去到咁唔對等 佢自己就舒服開心 我就奶吓撩兩吓就算 佢做佢自己想做嘅嘢但係冇諗過我喺呢個關係入面滿足唔到
佢覺得自己一定滿足到我 為咗唔好有細路 話唔會屌 我咁耐以來同人拍拖都未試過高潮 性關係都係感受大家體溫同親密度 我最尾都係乜都冇 佢至少有爽過

利申 樣ok 身材都ok 有D級
溝通過但係佢總之好有自信覺得自己可以令我高潮 但係個問題係我想要嘅嘢根本唔係淨係奶同撩

我好唔開心呀宜家 唔明點解要搞到咁慘 要乞求人屌咁 我自尊心亦都容忍唔到我問佢第二次 當一個人喺性方面滿足唔到你 究竟要幾愛先可以行落去

直頭唔好幫佢含
死忍 一世都淨係俾人奶下撩下算
叫佢幫你含番咪得
分手囉,仲問咩
佢會幫我奶 但個感受同做愛差好遠
你角度睇 如果女朋友呢一世都唔俾你插 你接唔接受到?
肥西仲咁多要求
當你飛機杯 仲要包冇手尾
Ha 好話喇 我bmi好標準 接近過輕
感建分
樓主性愛生活圓滿度
雖然你成日好mean 但你呢句講咗個事實個精髓出嚟
Pin你
笑死 我仲諗緊咩嚟
飛咗佢啦襯早
性唔夾呢個問題會越滾越大,最後爆
即係如果繼續咁落去遲早會分
建議你同佢好好傾下
下次含嘅時候攞牙挾持佢碌賓州
話唔好好同你奶乾淨個西就咬斷佢
如果大家可以夾好就無謂分手了
正常唔係口交爽過屌既咩
不論男女都應該enjoy oral sex多架喎
有傾過
佢都係好有自信佢用手同口就夠令我高潮
但係我需要嘅係親密感 佢根本就冇諗住屌

我諗嚟諗去都好唔開心
買個長過佢嘅賓州玩具喺佢面前插自己
肯幫你舐仲想點呀所以話你哋女人真係唔知足
係你可唔可以接受到成個過程100%都係口交
永遠唔會插 對我嚟講做愛係享受個過程 而唔係剩係得一個唔知爽唔爽到嘅oral sex
有諗過
咁你女朋友一世都唔俾你插 得唔得?
即刻屌曬鬼
咁多啲唔同方式既互動一定好過咁單調既
但係佢有冇幫你奶到高潮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞