邊個傻仔用500幾萬買元朗公屋

196 回覆
229 Like 8 Dislike
信連登仔包發達
就係等緊你呢d 留言
每次睇都好爽
講緊公屋有嘅機會率大好多,就算唔計痴線佬,成個環境氣氛都已經差好遠
可以買既公屋既鄰居應該似普通公屋好既
因為大部份都買左
奇行種就有
難道公屋就請得走嗎?
未必係同層樓個價值有關
洗錢需要通報?
住宅最多投訴就係噪音投訴,咁邊一類噪音最多又可以持續幾年,第一一定係小朋友係屋企掉玩具跑跳噪音,通常住果一層影響冇咁大,所以就喺下面果一戶硬食所以先一對一,下面果一户通常痴線到叫管理處叫上面佢唔好跑唔好郁但係樓上嗰個睬你都戇鳩,有品啲會鋪張膠墊叫做左野,其他就係生活作息唔同拉抬拉登聲開櫃門夜晚深夜沖涼啲去水聲同埋開個部死人大眼雞洗衣機之後就係吸塵
呢啲真係冇得搞都係勸喻,警察嚟到都係做唔到嘢,不過唔排除樓上玩嘢之後仲勁
不嬲有業權就難搞,唔理公屋居屋私樓
有房屋署扣分就可以FF下摙住佢春袋
精神病唔係衰左大野坐監,都冇強制治療
少數論L真係好煩
使唔使特登返轉頭又再覆咁有趣
都係個句 你仲得出個下

或者你上進啲 唔好覺得有得住就夠 諗埋同你住埋同一地方既人係咩質素咩層次多
咁大西北公屋可以同邊度既私樓鬥
仲要元朗咁撚遠
有呀,但一定會少過公屋囉
同埋唔計痴線鄰居,環境已經差好遠
繼續駁嘴啦好想睇
喂大佬,公屋用緊最上乘嘅材料去起,用料紮實設計實用唔浮誇

一磚一瓦都係用緊最高級嘅物料,大至鋼水,小至玻璃膠都係用最靚最top最頂尖

500萬實用靚料樓vs500萬縮水廢料樓
我諗真正嘅智者會識揀

公屋唔一定差
但牌面睇一定差過私樓囉
咁都有得死撐真係智將黎
私樓價錢享受公屋既痴線佬,買果個一定更加痴線,隔離左右小心d
香港人有錢嘛鐘意買樓咪買飽佢
收到風,2百幾呎左右既公屋
暗盤都8K
巴打點睇?
點解弱智都有500幾萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞