14歳子耐心講解 母終支持電競夢想路

534 回覆
275 Like 61 Dislike
港隊有保薦計劃,入到隊就直上大學

你lol csgo dota2 Esl 拎埋冠軍港大收唔收你
係呀 175都可以打nba嫁 差咗有幾多個做到姐
足籃講手感球感講身體素質
電競講嘅係反應時間 專業訓練都練唔撚到 上限求遠定咗係到
佢有韓服菁英底我支持佢追夢 台服鑽石或嫁下就收皮啦
其實係 除咗Stanley同埋toyz 其他三個都好摺 toyz仲要轉埋型拍飲食 聽講Stanley係知道觀眾唔鍾意睇廣告所以冇接到任何廣告 同埋佢條條YouTube片都會睇幾次OK先出街 份人真係幾識do
丁特自大加廢唔洗講啦

stanley呢條死肥鳩
次次開波戴撚哂頭盔
成日話自己第一次用/少用邊隻邊隻
打贏左就瘋狂吹奏自己
打輸左又瘋狂賴地硬

BeBe謙虛又勁
Godjj就搞笑
NL都好睇
根本香港都唔支持香港人
無論傳統體育,電子競技都係被人笑
之後屌政府唔支持,689真係講得啱
體育根本冇貢獻
香港氣氛真係太差
最佩服丁特 打職業嗰時中游實力 但做直播撈得勁掂 又買車又買樓 今年搞埋職業隊燒錢
咁係香港依方面仲好落後姐
近少少台灣都已經搞緊電競替代役
資料搜集?入得呢啲電競學院就知係傻仔發白日夢啦

呢啲所謂電競學院出左幾多個選手?

學上面巴打講:「ione隨便搵個人都可能打爆佢。」
做完選手最好出路已經係教練助教賽評同實況
佢打到好似faker bj咁有股份另計
bebe還好啦
香港本身運動員都乞米,玩電競我唔覺政府會支援囉,正規運動都可以做下教練,呃家長搵兩餐,但電競有邊個家長會俾錢人叫人教佢個囝打機?
傳佢買觀眾果單野最後點
9k+ viewers黎講佢個chatroom真係郁得勁慢
ALF果兩個支那人真係cls明明韓服都大師宗師 比賽廢到
好少睇直播
我直接睇精華
呀小朋友而家點呀
係邊度乞食緊
打機就打機啦社會垃圾
訓練 笑撚死人咩
呢班廢青第時搵工 填上一份工填咩 兒子?
第時想移民填打機師人地一野踢你走
LOL都就沒落
個case就好似啲人舉幾個月鐵覺得自己大隻左就想去做健身教練咁
TPA stanley講過
如果冇菁英都唔建議人考慮發展電競事業
15年聽到依家 想知lol幾時執
咁你既所謂選手又要咩水平先?我唔會話佢去讀咩學校有幾好定幾差,但我想知道有咩人可以係追夢路上一步都唔行錯?

你咁講香港都大把足球學校啦,我要又搵你幫我數番出左幾多個球星?
佢實力有faker咁勁先套用到倖存者偏差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞