[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者15

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
呢隻係咪卡通人物嚟?叫咩名好靚呀
唔係呀,純粹係一隻小魔鬼拎住支煙仔

呢幾日又再紋左,不過搽咗藥膏睇落去油油地
有無人見過香港霓虹燈效果既紋身
想紋本土文化野
獅子山又好似好濫
https://instagram.com/better.than.sexx?utm_medium=copy_link
利申 我冇搵過佢紋 純粹覺得幾靚
想問吓呢種風格喺香港有冇邊個推薦
通常咁樣炸臂要預幾多錢左右?
唔建議女士搵個男師傅紋!好多年前, 我朋友(女仔)紋背脊,紋身師要佢除晒衫,咁佢覺得正常但紋嘅時候,佢想遮住個胸,但個師傳話隻手咁擺會阻住佢紋 上兩年我朋友去第二間紋身,佢將呢件事話俾個師傅知! 個師傅話唔出奇!...因為Bubblegum個老板,就係當年因為紋身時揸個客個波俾人拉個位
5-10萬
4-8 咁上下

真心幾靚
自己係ig 搵 #tattoohk / # hktattoo 有幾咁難?
Karl呢個霓虹燈style紋身好似曾經出過一段小風波
不過已經搵唔返原post,唔知是咪被佢hide咗
之前佢將個客既圖(客人提供字型同霓虹燈idea)一模一樣咁紋左係第二個人到,個分別只係隻字上下擺變左左右擺 事後仲串77咁公開屌客話人唔識野 叫香港人睇多啲紋身 成百幾個留言鬧佢架

呢啲格既紋身師真心不了,仲要早排佢鋪頭走左咁多人 可能頂佢唔順
上個po有cap圖睇
走左3個至少
有冇紋人像既師父介紹
甩晒色喎師兄
紋咗好耐?
都甩色甩得好誇張
頂 早前係街排隊個時到見到有人隻小腿成隻紋咗啲幾何圖(全線條個種),第一眼睇落以為係tribal ,望真係幾何線條黎,好後悔冇尻衝上前問佢係出自邊個artist 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞