[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者15

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
見無人應你 幫你搵
我無紋過你依類圖案
但應該好多紋身鋪都有你依隻style
try try

willyoleung_
tomm_li
1010tattoo

你睇下依幾間嘅圖啱唔啱你心水
睇下啲heal圖 依幾間都多實圖睇

好中意 old school style既 tattoo,其實成隻手仲好空白,應該仲接到落去個鬼仔係呢幾日紋既,勁靚好中中意
有無人紋過ootatjac 吖
幾鐘意佢呢種style

感激不盡
willyoleung_
1010tattoo
呢兩個尋晚碌ig都有睇過 都覺得有d似呢個style
但又唔sure
依加見你都推介呢兩個 睇黎冇搵錯
yeeki 啦
咦,早幾年個miss tattoo Hk 番左黎HK喎
https://www.instagram.com/p/COBMiThFR1r/?igshid=1gljd8k87vt56
最近身上啲紋左身嘅地方 唔知點解 有啲紅腫

持續左2日

食消炎藥 + 搽凡士林 有無效 ?
1010 oldschool多
介紹多個比你 tat_tattoohk
有冇相可以望下?
返緊工 影唔到

都紋左好耐架喇

圍住紋身同圖案上面都有啲啲咁 好似紋咬個種
影唔到住
咁紋左好耐就應該唔關事既

你摸落去熱唔熱先 揸下保濕
可能係呢排潮濕所以就會有少少敏感?
無圖真係話唔到比你知
想問下大家,點樣想像artist畫好既圖同紋上身之後既成果係點樣
岩岩收到artist既圖,個圖係靚,但點都想像唔到佢紋左上身個樣係點
搞到形住形住個圖有問題咁

sorry for1999

利申:岩岩接觸紋身
問下紋身師大概咩size, print張圖出黎拼上身試下
感謝
但係有d位,圖係實色,上身可能係陰影/實色
呢d位好難想像...出到黎係點
同埋畫完出黎個風格同我當初講既風格唔同,都唔知點同知artist講..基本上成個圖要再畫咁滯
如果係咁咁你真係要同師傅講清楚喎,話晒呢啲紋上身係一世嘅,千祈唔好因為覺得唔好意思唔去同佢講,甚至要佢重新畫過都要講,始終真係擺上身一世
明明個artist好叻,又出名,呢到都有ching紋過話好靚
我諗住比佢發揮實冇死啦,點知...
我身邊既人睇完都過話佢hea9我,話我畫比佢既概念圖仲靚
成幅圖有3個風格,仲要唔夾

我都諗緊點同個artist講,如果改完都唔岩,寧願唔紋算,唔想紋完後悔
呢啲嘢好主觀嘅啫,如果我係你覺得唔靚真係唔好制情願搵佢重新畫過最後一次或者搵過第二間算
有時喺街見到啲人嘅紋身好靚就好想問佢哋喺邊度紋
想問如果書法有冇推介
上面潑墨嗰啲都好似唔係幾啱
我仲痴線
有時喺街見到啲有靚紋身嘅靚女直情想問都唔問直接攬住佢地打茄輪
想衝去奶佢個紋身
如果佢著327呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞