有冇人玩過D冷門online game

481 回覆
4 Like 1 Dislike
星願rose

呢隻真係...
小學個陣好鍾意玩
大個想搵返黎玩先發現佢執柒咗
亂online

亂online唔算啦 雲起代理
百變online 有冇巴打玩過

呢隻唔算冷門掛……我記得入過樂古前5 hit
利申:07年然斷斷續續由台服>港服>美服>新台服,玩到家下
CYPHERS 韓國game嚟
之前黑橘好似代理港台服
不過嗰時啲人鍾意玩LOL多啲
難得搵到一兩個frd陪我玩
點知玩玩下摺撚咗港台服
而家得返韓服 好想玩返
星塵online
應該比較少人玩過
星塵online
應該比較少人玩過

星塵傳說online先啱
寵物王
星辰online 台灣代理 都係d打怪升級既game
好懷念倚天同劍俠世界
可惜好快沒落

劍俠世界玩大理,由有閃技果個派系轉用劍
三國志online
Lfo
征服
拿拿林
仙劍奇俠傳95
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去

好玩
技術性pvp

認
同樣改左名冇玩,未改之前好hit,有年上過動漫節sell真田同伊達

技都要買

但真係幾好玩
岩岩出副本o個陣 係轉角托

個時黎講算好玩之餘又唔悶,食技術同時間,打下D仆街材料

btw買技好撚痛苦

其中一隻課過金同玩咗好耐既online game
仲記得要瘋狂刷榮譽換裝(唔記得係咪呢個term)
劇情又吸引
同埋買返黎啲技真係好型
利申:個陣用蒼穹

其實RFO真係好好玩
可惜衰代理
利申: 由最初舊次方之城玩到去開武神ser
亂online

早十年前玩過,嗰陣我小四,身邊完全冇人玩呢 隻game應該冇同期跑online同埋勁舞嗰堆出名
亂online

早十年前玩過,嗰陣我小四,身邊完全冇人玩 隻game應該冇同期跑online同埋勁舞嗰堆出名
亂online

早十年前玩過,嗰陣我小四,身邊完全冇人玩呢 隻game應該冇同期跑online同埋勁舞嗰堆出名

就合台服個時玩左排 咁岩撞到有人帶3日好似上到160 每日跑任 等跑到200 跑到17x就無玩

勇同亂 真係勇>亂
亂online

就合台服個時玩左排 咁岩撞到有人帶3日好似上到160 每日跑任 等跑到200 跑到17x就無玩

勇同亂 真係勇>亂

勇正呀,可以一次過玩四種角色
幸福ONLINE 應該好多人聽都未聽過

玩過

好記得有個職叫黑印魔法師之類
放陷阱好過引
摩卡樂園 卡巴拉島 懷念
亂online

勇同亂 真係勇>亂

勇正呀,可以一次過玩四種角色

好似韓服出到300lv
亂唔係唔好玩 識人易玩好多 勇可以自己慢慢升上去
亂未合港台個時 1粒高貝30億
極速快車手
星辰online 台灣代理 都係d打怪升級既game

台灣都算受歡迎
但真係玩極無feel
極速快車手

有玩過 1日可以解晒d任
光線飛車算唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞