有冇人玩過D冷門online game

478 回覆
4 Like 1 Dislike
慾望城市/紅月/新天上碑你地聽過未?
神洲ONLINE
超時空戰記 唔知係唔係我後期先玩 我估成個ser有持續上線既玩家 400個都無 可能更少 玩左大約半年就收左皮 但美服同日服勁多人玩 但要開vpn好麻煩 放棄左 但隻game幾好玩
暴能特區 台服汁 陸服汗
仲玩緊韓服
晴空物語

果陣時岩岩玩3日封頂
Ser2第一個雙修閃爆刺
叫火車哥 打親鬥技都比人針
武林外傳算唔算冷門
勇者online
2R online
小學嗰陣去買碟
賣嗰個人都恥笑我
入到game人都無個
名將列傳
好想搵返個陣一齊玩既團友
赤壁/決戰真三國 聽講陸服仲好多人玩
港服我玩個陣已經開始收收地皮,成個魏國冇活人,九成分身
吳蜀打大交 個陣叫做係吳國第2/第3大團到做炮灰 同班友仲有聯絡

赤壁果陣睇game書同youtube片覺得好吸引,但後尾想玩果陣見樂古已冇人玩
btw其實會唔會隻game比天龍搶晒風頭,呢d rpg game其實好多野好似

好似13定14年執左
同類的確係幾多,呢隻其實做得唔錯,係港台服好on9
基本上九成人都用鉞/槍兩仲武,一係就舞(奶)/扇/杖,再唔係就勁燒錢嘅弓(成身加攻速起碼過萬 ,未計強化之類)或者爪
陸服聽講冇呢種情況
赤壁/決戰真三國 聽講陸服仲好多人玩
港服我玩個陣已經開始收收地皮,成個魏國冇活人,九成分身
吳蜀打大交 個陣叫做係吳國第2/第3大團到做炮灰 同班友仲有聯絡

依隻GAME玩國戰好好玩 想玩大陸SER,但係大陸班友課得太癲

呢隻game 騎戰真心好 呢隻game係燒錢,弓爪係最燒錢但好屈機嘅職 ,我係玩冷門叉鉤鐧之類 最燒錢係有次用左成千幾二千買左隻火龍赤兔,全ser應該唔係太多人用
劍狐online

我玩過
不過好快無玩
劍俠情緣2
啲bgm真係世界第一
幻想學園算唔算?
好好玩但比人爆左ac之後就無心機玩返
晴空物語

果陣時岩岩玩3日封頂
Ser2第一個雙修閃爆刺
叫火車哥 打親鬥技都比人針

好記得呢間公司 傳奇D GAME
好多隻ui都差唔多 係d模組唔同
但幾岩feel
華義代理咗一隻叫 樂園online,應該算好冷門,但隻game內容系統幾豐富,唔只係單純打怪。升屬性點都好得意,俾怪打就會升防。仲有好多特色,有無巴打有玩過
夢想世界
Ga2
黃易群俠傳
三國演義Online:激戰長阪坡

到依家仲keep 住佢d ost
2R online
小學嗰陣去買碟
賣嗰個人都恥笑我
入到game人都無個

有冇game play睇
格鬥王online
有無人識?
出左一年都無收左皮
https://youtu.be/cPJIY595L0o

冇玩過 不過首theme song 幾高汁
命運之鑰算唔算?

呢隻垃圾幾lv出街行都比人開紅打死
奇幻寶貝
好似係咁叫
奇幻寶貝
好似係咁叫

mmonline 小學個陣玩
玩過一隻叫AIKA
個時玩得好沉迷 隻game有大型國戰
一開打場面好熱血
個時都算係初代玩家 玩劍鬥
做左一個細盟會長 id傅采林
其實都好想搵返當時d 戰友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞