有冇人玩過D冷門online game

478 回覆
4 Like 1 Dislike
飄流幻鏡
戀愛盒子
混亂冒險
urban terror

有無人玩過
個陣有個香港團, 但全部鬼仔來, 好掛住您地
鬥冷門既話,超時空戰記港服

黑橘買返黎一年就汁撚左,之後轉左>美服>台服

btw日服個邊出左2,1依家除左日服都收哂皮
網球拍拍online 好撚好玩囉屌 可惜港服都幾快執左
忍豆風雲都正 技術game
劍俠世界係我玩過最用心玩既遊戲
以前玩到基本上我個細公會全ser d人都識 全部好戰份子
個個都一揪幾 好正

隻game係好玩...但台服送太多野,同埋成日出既野今天的我打倒昨日的我,課金同早期玩家變傻仔

入左個台灣公會 d 人全部叫瘋狂XX (好似係)跟佢地打好開心
後尾入左鍾培生個公會 佢用明教 課金課撚到第一名

鐘培生唔係玩咗個幾月冇玩咩?個ac比咗個fd
最記得佢同江草齊打宋金比十條友圍都唔死
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去

好玩
技術性pvp

認
同樣改左名冇玩,未改之前好hit,有年上過動漫節sell真田同伊達

技都要買

我個fd以前玩忍豆成日屠課金仔
飄流幻鏡
戀愛盒子

呢2隻唔冷門啦

有玩過拍拍,係幾好玩
赤壁/決戰真三國 聽講陸服仲好多人玩
港服我玩個陣已經開始收收地皮,成個魏國冇活人,九成分身
吳蜀打大交 個陣叫做係吳國第2/第3大團到做炮灰 同班友仲有聯絡
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去

好玩
技術性pvp

認
同樣改左名冇玩,未改之前好hit,有年上過動漫節sell真田同伊達

技都要買

果陣我機廢,玩rfo lag到西咁玩咗一陣del咗

正啊網球拍拍 冇記錯我有買過點數
晴空物語
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去

好玩
技術性pvp

認

技都要買

但真係幾好玩
岩岩出副本o個陣 係轉角托
吳蜀打大交 個陣叫做係吳國第2/第3大團到做炮灰 同班友仲有聯絡

依隻GAME玩國戰好好玩 想玩大陸SER,但係大陸班友課得太癲
kicks online
唯舞獨尊

赤壁果陣睇game書同youtube片覺得好吸引,但後尾想玩果陣見樂古已冇人玩
btw其實會唔會隻game比天龍搶晒風頭,呢d rpg game其實好多野好似
UO
有冇人玩
獵刃港服 玩到就去果時成ser既人都識大家 加曬skype得隻game執
UO
有冇人玩

唔好扮老屎忽
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去

好玩
技術性pvp

認

技都要買

但真係幾好玩
岩岩出副本o個陣 係轉角托

個時黎講算好玩之餘又唔悶,食技術同時間,打下D仆街材料

btw買技好撚痛苦
rfo
dnf
gun z
彩虹汽泡算唔算 呢隻港服好似開左一年就執左

我個fd以前玩忍豆成日屠課金仔

我都有課 最大問題係唔貨得5個道具位 貨買張好似叫道具卡有12個位 同埋唔課冇錢鬥錢鏢同冇武器玩
避到人奥義好有成功感 果陣全部武器既奧義都記哂 打緊就隨時準備閃 一打二贏好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞