有冇人玩過D冷門online game

481 回覆
4 Like 1 Dislike
好懷念倚天同劍俠世界
可惜好快沒落
劍俠情緣
劍俠世界
劍俠q傳
DOTA2 夠冷門
有冇人有玩過搞鬼
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去

好玩
技術性pvp
幸福ONLINE 應該好多人聽都未聽過
劍俠世界係我玩過最用心玩既遊戲
以前玩到基本上我個細公會全ser d人都識 全部好戰份子
個個都一揪幾 好正
命運之鑰算唔算?
個個都一揪幾 好正

隻game係好玩...但台服送太多野,同埋成日出既野今天的我打倒昨日的我,課金同早期玩家變傻仔
個個都一揪幾 好正

隻game係好玩...但台服送太多野,同埋成日出既野今天的我打倒昨日的我,課金同早期玩家變傻仔

入左個台灣公會 d 人全部叫瘋狂XX (好似係)跟佢地打好開心
後尾入左鍾培生個公會 佢用明教 課金課撚到第一名
rf online
仲玩緊
我都想玩D PVP 既on9 game
你地講既game 仲有玩?
有冇人有玩過搞鬼

我仲玩緊國際服
星願rose

算冷門咩 以前岩岩出果排唔係好多人玩?
有無人玩過一隻叫千年 如果要練金鐘罩要坐係到比玩家圍砍, 好過癮

算冷門咩 以前岩岩出果排唔係好多人玩?

唔算真係好冷啦
有冇人有玩過搞鬼

我仲玩緊國際服

仲多唔多人玩 我有玩過 刺客同劍 畫風幾特別
劍狐online
有冇人有玩過搞鬼

我仲玩緊國際服

低lv新手村比較少人 我都係玩到60幾lv先開始遇到街外人一齊打怪 國際服大多印尼果邊d人玩 佢地打果d英文根本睇唔明
BlackLight:Retribution
利申仲有玩緊
有冇人有玩過搞鬼

我仲玩緊國際服

低lv新手村比較少人 我都係玩到60幾lv先開始遇到街外人一齊打怪 國際服大多印尼果邊d人玩 佢地打果d英文根本睇唔明

玩緊國服 不過國服啲物價好貴
RFO 機甲鬥神傳

改左名之後冇玩落去

好玩
技術性pvp

認
同樣改左名冇玩,未改之前好hit,有年上過動漫節sell真田同伊達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞