啤梨晚報即時討論區 (27)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
扮乜撚嘢斯文呀,你見啲網台全部都係傾鹹濕嘢最高view就知根本大把女仲猴擒過啲仔。

後者都認同嘅,除非真係啱feel否則食快餐食著同事真係手尾長
諗返起啤梨話sogo女同事揸住份報紙睇法庭版陰陰嘴笑,同埋銅鑼灣痴線佬喺街打飛機個故事
呢兩個邊度有得聽返
係啊啲女猴擒起上黎好飢渴架,仲要冇樣睇估唔倒的。2X歲巴打趁有氣有力,喺職場記住扮斯文有耐性,得閒灑啲雞粉讚下啲姐姐,好多時有意想不到收獲
買水多多
銅鑼灣痴線佬唔記得
但係睇法庭版當風月版就講咗幾次
其中一次就喺呢度:
https://youtu.be/lJLQde0j3pc
買大波膏幫下佢手
你又話千祈咪係公司食女
幫同事揸大波膏
陣間就同事幫返你揸大鳩膏
In general 真係唔好既,特別係後生啱啱畢業嗰啲真係要小心,一陣人地癡心錯付

不過有啲姐姐慾求不滿,想搵後生仔滋潤下,自己assess 過唔似癲婆有手尾跟就可以一戰既

仆街到要cap facebook做GIF留念
聽緊Part5 有陣心諗黃絲移民仲撚衰
而家去英國嗰啲都係睇返香港傳媒多
星島TVB vs 蘋果立場 其實都無分別
叫人唔好再睇蘋果 睇當地報紙都俾人屌
以前嗰班起碼都係政治冷感唔理選舉
而家嗰班黃衛兵一定嘈生晒搞串party
極端如我係認為移民就唔好再睇香港新聞
傳統啲買報紙 睇BBC先至得
[仲未輸]其實大家有冇諗過45+
https://lih.kg/2488463
真係有波台假膠玩45+
危急存亡之際,邊個出黎帶領45+先係真正民主鬥士
喺英國睇咩唔緊要
買番樽美極鮮醬油先理其他嘢

係到食係到ALL 真係不了
係女都eatable嘅生果哥點會卸你一兩隻米奇老鼠
EATABLE 但唔會EAT
同老鼠頭熟左可以照放入口

啤梨先係真中國人 背向天都食得落
佢好似話見到有就唔會食
其他無事就照食 唔通碟碟都有咩
係 有印象

: 出得街食就預撚左啦

匡正 = 我 笑到傻 笑到PK
支那人咪又食田鼠,老鼠隻眼同耳大啲啫驚乜
根本出街食就係要眼不見為淨
唔買埋雞粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞