玩具紅黑藍店報料區

76 回覆
9 Like 0 Dislike
同街邊啲5蚊盒車仔無分別
lego好似都去左支那開廠
精品係藍店
精品係藍店
精品係藍店
精品係藍店
精品係藍店
精品係藍店
咪撚再去

精品間野原來係藍絲底黎
https://lih.kg/1424608
Tiny專出狗車
仲要好多藍屍追住買

南宮夢
連埋果位教路嘅youtuber 都係
屎家軍ZERO?

threezero

LULU銅臭豬 + 微影

Soap Studio 藍店懶人包

Soap Studio 係香港玩具公司, 亦起大陸開左公司. 出動漫搪膠公仔, 1:12 著衫公仔 (整左幾年都唔靚)

1. 老闆大細莊先生同香港中華出入口商會有關
2. 香港中華出入口商會 = 藍 + 紅底
3. 中出會撐健康碼, 同香港再出發大聯盟合作
4. Soap Studio 請藍 + 紅底偽人呂頌賢宣傳 Tom and Jerry 玩具
5. Soap Studio 贊助藍店 Cinima City, 合作宣傳 Tom and Jerry 電影
6. Adran Chong facebook 有 like 深藍專頁. 例如SAVE HK, 香港警察, 馬蹄露等...

[b]

詳情

1. 老闆大細莊先生同香港中華出入口商會有關

^^^ 莊成鑫(左)同阿仔莊德仁(右)
金毛 = 另一個老闆 Edward Chong 莊德華

2. 香港中華出入口商會 = 藍 + 紅底

3. 中出會撐健康碼, 同香港再出發大聯盟合作

4. Soap Studio 請藍 + 紅底偽人呂頌賢宣傳 Tom and Jerry 玩具

5. Soap Studio 贊助藍店 Cinima City, 合作宣傳 Tom and Jerry 電影

6. Adran Chong facebook 有 like 深藍專頁, 例如SAVE HK, 香港警察, 馬蹄露等...

7. 1:12 著衫公仔 (整左幾年都唔靚)

圖: thetoyszone

[center]總結

玩具搞左幾年都咁垃圾, 仲要藍店. 同微影一樣, 在情在理都唔會買.
重想講點解冇人post threezero
有呀#14
銀城果間冇人講
南宮夢無人面對現實?
晒心機,除左景品其他全部日網訂算
藍店精品
精品 垃圾藍店
仲去精品個班 真係冇撚用
黃定藍多黑店
孤仔好似冇表態?
其實唔出聲我都會繼續幫襯
明眼人呢D又黑又藍仲要開分店
每次見人入去買野就覺得班人唔死都冇用
模型倉係運動期間
係收銀機附近貼有文宣月曆
可能係店員自己貼啦
到國安法前就搣咗
執左個訂/買HOBBY玩具嘅鋪LIST, 大家有野家我再加返

https://reurl.cc/YWKK0a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞