天鑽現樓(呎價平新樓)買唔買得過

391 回覆
19 Like 61 Dislike
其實講塞車白石角定天鑽都係有排塞
唔差得幾多

天鑽落shuttle有巴士出中環
白石角無巴士出中環喎
遲d 有架900會好d既

講巴士小巴經白石角d 班次又疏
有揸車黎計你係無錯嘅
呢D人抵撚死wor
跌唔死咪算佢好彩
睇左黑糯米段片,行起上黎日曬雨淋都幾係野,仲要上斜
其實有shuttle
就算搭的士都唔貴

就算區外出面返黎
大把人係廣福道汽站再駁的士
當然唔只天鑽啦
好方便喎
要轉SHUTTLE / 的士先返到去
咁都叫方便 咁村屋都好撚方便下
村屋有shuttle 去火車站咩
小巴都無咁密啦

為反而反都唔知做
講清楚咩村屋先啦
泮涌路就方便la
大尾篤就算吧啦你
區外人應該好難理解

大埔都係一個老化中嘅市鎮,講緊最方便交通,即係大中個一堆都三十幾年樓齡,附近無乜空間可以起新地盤,如果係大埔想交通方便就要住舊樓

掉追轉,唔知點解係大埔啲稍為大型啲嘅屋苑出入都係要搭村巴,所以對於大埔人黎講,搭村巴已經好平常,只要程村巴唔洗搭超過十分鐘都叫方便

新峰對於本區嘅人黎講已經叫做好方便,班次密,車程短

係無咩新地可以起樓嘅情況之下,搭shuttle先返到去已經係大埔新盤嘅定律,除非佢將啲唐樓舊樓拆卸重建
上網 網速如何? 份工要work from home 上唔到網就仆x
你用5g? 普通插線上網冇問題
yes 5g, 想問電話收得好唔好?
對比開頭唔係好收到 依家收到2格叫好咗
不過我係smartone 3.5g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞