[重甜] 四月十三號

400 回覆
57 Like 33 Dislike
Lm
我冇介意佢講乜野,反而好享受夜晚唔著衫周圍走果種自由同和平。臨近半夜想食個宵夜,屋企附近得返M 記可以選擇。

「七號餐,可樂走冰,係度食。」我對住果個夜更M 記店員,如常咁落單,但佢全程O 哂嘴咁望住我。

「喂,落單啦,我有錢俾架!」我忍唔住拍佢枱。

「嘟!」Apple Watch 有八達通,全裸都比到錢。

我隨便搵左張櫈坐底,一邊食野,一邊望住落地玻璃出面既馬路口堆紅綠燈係又冇人又冇車既馬路上面繼續紅綠紅綠咁轉色。

「嘩你見唔見到呀?條女真係唔著衫就夠膽出街喎!」如果有得坐既地方就會有金毛飛,M記又點會冇呢。不過實際上呢種開廿四既M 記,連好勇鬥狠既飛仔甚至係正牌黑社會,都比麥難民逼到冇地方坐。我都係係兩個衣衫濫褸既麥難民側邊勉強坐低。

「佢真係唔驚比人搞咁喎!等我餵一餵佢先!」頭先果個飛仔好似躍躍欲試。

「喂等陣啦!」但佢既朋友撳住左佢。

「唔係送上門都唔食下話。」

「係呢頭半夜都敢唔著衫出街,都唔知係咪痴線架,一陣J 都咬撚埋你呀!仲有你冇睇佢心口紋左咩咩?"Daddy's Slut" 呀,點知邊個係Daddy 呀?一陣搞左唔知邊個大佬條女,你死好喇,唔好話識我。」佢朋友極之唔想涉及係不必要既麻煩之中。

我聽到之後笑左一笑,繼續食野。老豆係個心口紋左大大個紋身,就係要話比其他人聽我係佢既人,等我永遠唔可以正常識到男朋友。

實際上老豆自從將我收埋係屋企之後,我除左解決佢既性需要之外,係大肚之後佢都唔吝嗇將我借比朋友屌。

佢啲「朋友」全部都係同佢差唔多年紀既中坑,我每次都著住勁性感既睡衣或者直情唔著衫咁招呼佢地。因為第一次接客時已經大左肚,所以比唔識既人內射已經成為我既習慣。

老豆日日都會係佢間房扮工,我就係自己房接客。粉紅色牆少女裝潢既中學生書房,就係咁變成唔同中坑對我發洩既地方。隨住我個月肚越來越大,班中坑就越來越興奮,來既人亦都越來越多。

我有時會見到老豆偷偷地咁數錢,我知道佢將我當係雞咁賣,而且除左一日三餐之外,一分錢都冇分過比我。但係我肚又大左,身又紋埋,講出去都唔會有人理,要反抗佢已經太遲。唯有說服自己其實都enjoy 囉。

勢估唔到,班勇字行頭既飛仔,竟然有色心冇色膽,連啲頹廢中坑都比唔上。

我食左少少填飽個肚之後就諗住係時候返去放啲衫過乾衣機。清脆既高踭鞋聲係半深夜無人既石屎地上面迴響好似成條街都聽得到咁。我決定入7 仔整多包煙先返去。

「藍莓五號。」我拎住一支藍妹係7 仔既櫃檯買埋煙。

7 仔半夜得一個肥毒企櫃檯,佢玩手機game 既視線由我入鋪果刻已經抽起,全神貫注咁望住我。我埋到櫃檯仲一邊幫我攞煙一邊望住我,差少少啲口水就流埋出來喇。

「一百....零三蚊....」佢就來望到個人都停埋。

我捉住佢攞煙比我隻手,放左落我個胸度。

「送多個火機比我啦!」佢連揸都唔敢揸,我係櫃檯拎左個火機就行左出去。

「啊~~~~~」本來唔著衫就有啲凍,飲返啖冰凍既啤酒就更加爽。

「你係咪見凍呀?」肚入面既小生命好似都覺得啱啱入腸胃既野有啲凍,踢左我兩腳,我摸左摸去安撫佢。

係7 仔既燈光外面,我一啖煙一啖酒咁駁住食,做盡一切大肚婆唔應該做既行為。

「I have heard that smoking and drinking is bad for the baby.」突然有兩三個中東定南亞既男人圍住左我,現場好暗睇唔清。

佢地係呢間7 仔既常客,平時都係做完下欄工之後係呢度食支煙,吹個水先返去。但我今日係度,仲要係冇著衫咁係度。

「Do you know what else is bad for the baby?」已經有一個男人開始摸我個胸。我轉身用一個濕吻回應,男人們既下體開始撐起褲襠,睇來大家尺寸都唔差。

「Not here slut.」三個男人傍住我去到更加幽暗既後巷。

「She is crazy good at this!」我只係著住一對高踭鞋,跪係後巷既水泥地上面,含住一啖仲凍既啤酒,幫其中一個男人口交。另外兩個男人都伸出佢地既下體,比我用手照顧緊。

「Stand up bitch, I can't wait to fuck you.」前面仲幫一個男人含緊,後面就企直咁等比另一個男人進入。高踭鞋令到我好似特登趷起屁股咁,諗起都覺得自己淫賤。

「Fucking a pregnant feel so weird, but so good.」粗壯既男根加上強而有力既肌肉就等如每一下都令人滿足既抽插,我覺得佢地應該做鴨,唔好浪費。

「This is….your….first time?」

「Yeah?」

「The night is young.」

其中一個男人開始打電話同send message,應該係叫緊多啲人過來懲罰我。

「 I am going to cum inside you!」

身後既男人已經射左入去。佢條野幾好feel 係快左啲啲啫。

「Good thing is you can't get more pregnant.」佢拍左一拍我pat pat 之後就換左人繼續。

「I think I am going to take the ass.」男人一隻手擘開我pat pat, 濕左啲口水之後開始搓我屎眼。

「Stop teasing me!」

「Ah~~~~~」係老豆同佢班客人既長期開發之下,我既屎眼已經變成左另一個性器官。就算冇足夠既潤滑都可以長驅直入,只係我自己會有少少痛,男人就甚至唔會感覺到有障礙。

「Take it in your mouth!」前面既男人捉住我啲頭髮用力抽插幾下之後就射左。肥大既龜頭上面滲出一股又一股既精液,啜極都仲有。

「Now that is what is good for your baby.」我打開口比佢睇左一輪之後,一啖吞左啲精落肚。一諗起自己個仔將會同我一齊係肚度食哂陌生男人既精液,我就覺得自己好賤,然後又會更加濕......

好快三個男人已經係我身上發洩左至少一至兩次,佢地食住口煙係度回氣。點解佢地可以賤到咁,已經比佢地屌完架啦,仲要包新煙連火機都比佢地分埋!我跪坐係石屎地上面,前後兩個穴有少少紅腫,畢竟以平時接客既數量計,三個人對我來講唔算係啲咩。

「They are here.」其中一個男人向住大街轉入來果幾個男人叫到。我果陣仲坐緊係地撥返塊臉上面,尤其係痴左係眼睫毛上面既精液入口,真係所謂食得唔好嘥既時候,估唔到佢地竟然叫左咁多人來。

「She is all yours.」啱啱果三個男人收左第二班男人錢之後就走左。喂我點解會變左你地既貨?要賣身都係我收錢先啦下話?

「買大送細,今次抵玩喎!」比錢果個男人對住我講。佢著住黑色天恤衫西褲,睇落似係江湖中人,但係頸上面條好粗既假金鏈,比人既感覺又極之冇料到。

「我唔識佢地架,我路過架咋,我返屋企架喇。」一個連衫都冇著既女人對住幾個男人,講完都知自己死硬。

佢舉起手掌作勢就要打落來,但係臨打中果陣突然減速變左只係輕輕咁摸我塊面同個肚。

「唔洗緊張喎,話明買大送細丫嘛,我唔會搞到你小產既,你乖乖地聽話就冇事。」我個肚又開始郁。「哎喲!入面又幾生猛架喎!你唔想個肚有事就咪反抗,乖乖地跟我地走。」

「我到底做緊乜野。」我心諗。
正 可以再重口d
Lm
「你地送到呢度得喇,今晚返去先。」領頭既男人挾住我隻手,一直帶我去到天橋底先解散班手下。

「你來緊就住呢度啦!咪諗住走呀!」佢將我向前一推,著住高踭鞋既我勉強站得住腳。呢條天橋底發生咩事我好清楚,我更加清楚既係我想走。

「同我睇實條女,唔好搞太多次,一定唔可以搞出人命知唔知呀?」佢講完就咁就走左。

呢個天橋底平時係個公共地方,如果係日頭既話就咁行過都唔會有大問題,但呢個時間好明顯唔係..........係焗促既環境之中,一陣惡臭既味道慢慢咁逼近,天橋底下面係一連排既露宿者帳幕,因為果個男人既講話而由完全漆黑慢慢開始著返燈。

大約二十個又黑又瘦既男露宿者就係呢陣臭味既源頭,佢地早就係我身邊同埋身後包圍緊過來,粗糙而又污糟既雙手開始侵犯我既身體。
逃走係一個想法,但係呢一刻我諗唔到點先可以變成行動。男人既包圍圈越收越窄,係我身上各處亂摸既手越來越多,直至到有一個男人爭先捉住我個頭強吻我。我既雙手雙腳已經比其他人捉到實,根本冇可能反抗,下體兩個穴已經比無數既手指嘗試同埋成功進入,自己甚至仲無恥咁分泌緊淫水。

強吻我既男人頭髮蓬亂,但偶爾又有幾綴比不知名既液體粘住,突起既雙眼之中充滿色中餓鬼既饑渴。對方乾裂既嘴唇強行咁印係我既唇上,一條軟舌想強行突破,但未能成功。

「哈~~~~~~」但當佢向我呼左一口氣之後我知道自己只能敗陣。佢個口已經剩返個位數既牙,長年吸煙同吸毒既習慣令到佢口腔問題極為嚴重,幾乎成個口都潰瘍緊,有牙既地方留緊牙血,冇牙既地方直頭流緊血。因為其中細菌之多帶來既口臭強度難以想像,雖然未致於即刻可以令到我嘔,但都非常接近。就係呢一口氣,連佢附近既朋友都即刻要擰轉頭。

就係我比呢陣臭味焗到想嘔既時候我打開左口,佢就乘機伸左條脷入來。咬佢條脷反擊?我唔係冇諗過。但唔洗我咬,佢條脷本身就已經只係得返半截既爛肉,我連避都避唔切,完全唔想掂到佢。濃烈既血腥味夾雜住腐臭向我個口撲埋來,但我仼身都比其他人捉住同摸緊,除左流眼淚之外,冇野可以做到。

「妖你錫夠未呀?搞到佢個口臭哂!」另一個人男人用力咁推開左強吻緊我果條友,係好大力咁推到佢跌左落地。

但係我既處境冇好過,佢捉起我啲頭髮向佢既下體湊埋去。一條又黑又臭既陽具強行塞左入我個口度。

「唔好諗住咬呀,你一屍兩命架!」佢捉佢我既後腦將條野不停咁捅埋我喉嚨度。佢包皮過長又好耐冇洗,一陣酸餿味係我既口腔散開,同頭先既血腥味比較只係另一種難受。

而我既然已經烏低左身,身後既男人又點會放棄呢個機會,好快已經有第一條屌左入來。我唔敢想像佢地啲咁污糟既野隊入來會對我同個BB 有咩影響,但我亦都阻止唔到佢地。

「唔!唔!~~~~~」一陣反胃既感覺由胃心口湧上來,佢條野真係好難頂,我用力咁試圖揮動雙手,但係個男人都冇理我,我只可以盡量咁打開口,係佢條野同我個口中間既小小空位入面嘔出來。

我頭先點解要特登食M 記同飲酒呢?半夜我個胃應該冇野先係.........

男人們對於嘔吐物完全冇厭惡既感覺,就算我嘔到成身成地都係佢地都可以照摸照屌。因為個口比人塞住既關係,我啲嘔吐物有一部份被逼係鼻度噴出來。鼻腔有野固然亦好難受,但相比之下我果餐半消化既M 記已經係全場最能夠令人接受既氣味.......
Lm
循序漸進緊,未係最重
男人們對於嘔吐物完全冇厭惡既感覺,就算我嘔到成身成地都係佢地都可以照摸照屌。因為個口比人塞住既關係,我啲嘔吐物有一部份被逼係鼻度噴出來。鼻腔有野固然亦好難受,但相比之下我果餐半消化既M 記已經係全場最能夠令人接受既氣味.......

「唔!」我大力咁搖我個比人捉實左既頭,口入面既男人將精液射左入我個口度。佢示意我吞左佢,本來問題不大,但我個口仲有一堆未吐出來既M 記殘渣,我唔想吞返佢地先係問題。

「食返佢啦,你以冇咁好既野食架喇!」佢掩住我既口鼻,逼我吞左先準我呼吸。

「唉咪話我唔益你,見你大肚唔想你咁辛苦咋。」我比人捉住既手臂突然發出一陣刺痛。

「你呢支咩來架!」我都唔知應該問邊個,只好隨口大叫。

「普通白粉來之嘛!放心啦好多大肚雞都啪架!」

「我屌你老母咩,啲貨咁貴你打落條女度?」

「咪係囉咁撚多你比我丫嘛,我都未叉電呀!」

有幾個人離開左我既包圍圈,然後我聽到有啲拳打腳踢既聲音。

我慢慢覺得天旋地轉,身體上比人摸同姦淫既感覺被放大左好多。係呢一段時間入面所有野都好似好美好咁......我甚至覺得我曾經有比呢班咁核突既人強姦到高潮.......

「我仲要!呀!繼續.....大力啲......」淩晨四點,我騎左一個男人身上,巨大既孕肚係度前後搖晃,尋求緊快感。

「我仲想....含撚....食精呀!起身,起身啦!」

「仆街喇,我地好似奶左野.....」

「奶哂啦!我地二十個人都射到冇哂佢仲叫緊,今晚點訓呀.......」

「都叫左你地唔好叫條女幫你打飛機架啦,啲人仲係度玩腳,咪浪費哂啲野囉......」

「屌你自己射得果兩次就話要訓就咪咁多聲出啦!條女都笑鳩你呀!」

「咁佢真係夾得爽丫嘛,我覺得佢應該得十幾歲....」

「呀坤哥捉返來啲貨有邊次唔後生架,不過今次買大送細真係抵玩,估唔到大肚婆玩落又別有一番風味。」

「咁細個就比人搞大個肚咁夜出來行,唔做雞直頭係浪費啦!」

「搵人鎖住佢呀,我真係射唔出喇.......」

「射......射哂入來......」我係藥物同姦淫既夾擊下,又比身下既男人射到高潮,全身都好似抽筋咁亂震,尿液失禁咁痾到個男人成身都係,但佢完全唔介意。

-----------------------------------------------------------------

「嗯...........」我係一疊紙皮上面醒返,身上只有幾張報紙用精液貼左係身上面。我覺得自己全身都好似有一層膜咁,啲手腳一郁就好似比膠水痴實咁,好核突。

但當我下身既感覺慢慢返來,又腫又痛既下體同紙皮上果灘仲未乾既白色液,我就知尋晚係我High 緊既時候發生左咩事。

「嗝....」我既一口胃氣彌漫住精液既味道,過左成晚我竟然唔覺得肚餓,到底我尋晚食左幾多........

我條頸好似纏住左啲野,而且扣得好緊,緊到呼吸都有困難。

我摸左一摸,係一個皮頸圈。個面雖然可能係比狗咬到花哂,但仲摸得出係真皮,應該原本係貴野來。我條頸除左比佢勒到好實之外,仲比佢啲皮表面既花痕吉到又痕又痛。而且佢雖然外面係皮,但我感覺到裏面貼住我既係金屬質地,好可能裏面係一個鋼圈,如果唔係點會比狗咬到咁都唔爛。成個圈因此完全冇彈性,我連指甲都插唔到入去。

個圈比一個好重既鎖頭鎖住,個鎖頭好舊,可能係以前比人用來鎖鋪頭鐵閘既大鎖,應該又係貴野來。但係我摸到個鎖匙洞早就已經比AA 膠填滿左,只要一鎖就打唔返開,所以先會比人當垃圾咁掉左,係露宿者既地方出現。
Lm
頸圈上面扣住左一條狗繩,將我鎖左係天橋底下既一個欄杆上面。狗繩係一個叫法來啫,應該係比人遺棄又殘唔哂既攀山索,呢條繩就算有刀比我都要𠝹半日先走得甩......

頸上面既鎖又重又厚實,恐怕就算用電鋸都未必可以鋸得開.......佢地係打算成世咁鎖住我......

佢地理所當然咁搶走左我既Apple Watch, 我睇個天色大概仲入係上午十點左右。我嘗試起身,但條繩好短,我唯一可以做既就係跪或者坐係地下。

我個肚比人用Marker 係上面寫左「肉便器」三個大字,好似個肚下面都比佢地寫左字,但個肚太大,我唔照鏡係睇唔到。

「你醒喇!」我雙手捉住條繩嘗試扯果陣有一個男人走過來。可能我估錯左時間,佢地唔會咁早醒。

「你想做咩呀?唔好過來呀!」我向我退,但條繩好短,我只係退左一尺就停左係度。

「唔洗緊張!哈你尋晚已經搞到我地腳都軟埋,可能今日都冇心情搞你架喇。你要唔要飲啲水?」佢竟然拎左一支乾淨水出來,我用埋竟然因為我真係太驚訝。

「多.....多謝....」我已經冇野要驚啦,搞又搞左,毒我都吸埋,又講到明我係貨,唔會殺我。我伸出手想接支水。

「但係你要比我揸一揸水先。」佢收返支水,開始除褲.......我都知佢地冇咁好心。

男人條野好臭,但睇落唔算太污糟,我半被迫之下又將佢含左係口。係做過愛既味道,即係我下面既味道.......睇來我尋晚用下體同個口幫呢度全部人都洗哂J。

一股暖流由佢既馬眼射出,一陣阿摩尼亞既氣味由口腔直衝上我個腦度,仲夾雜住好濃烈既化學品或者係藥味,可能係因為長期吸毒所致。我唯有盡快吞哂佢等自己既嗅覺唔好比尿味完全掩蓋。

「咳!咳!咳!」但我預料唔到男人全力屙尿係會咁大力,我根本想吞都吞唔切,差啲濁死。佢淨返果一半尿就咁射到我成臉成身都係。

我等佢搞掂之後即刻搶左支水返來,漱完口再不停咁狂灌,最後淋落塊面度。就算唔可以洗哂全身都起碼洗左臉上面啲乾精先。

「唔洗咁浪費喎我地一陣都帶你去沖涼架啦!」男人話。

「你地帶我去沖涼?你地自己都唔沖涼仲帶我去沖涼?用尿沖呀?」講完我都驚估中。

「你係貨來架嘛!玩下污糟左冇所謂,如果賣果陣仲係咁污糟我地會死架!我地呢啲打工既唔沖涼有咩所謂!」

佢冇講大話,佢地真係打工既。捉我返來果個戴假金鏈既男人叫坤哥,係呢一帶既毒品拆家,而呢班全部有毒癮既露宿者就係佢既腳。專門幫佢運毒,得到既報酬就只有少得可憐既毒品,所以佢地永遠只可以住係天橋底。

而坤哥買毒品返來又有好多方法,例如香港有一個大既拆家專門收女人當貨錢,即係我。佢再將啲女人賣去邊冇人知,但肯定唔再出現。而係準備賣之前,坤哥會將啲女人放係天橋底先,當係班露宿者既額外獎勵。

「我想返屋企.......」我只係落街洗個衫啫,點解會搞成咁。

「算數啦,冇可能!」男人話。

「我屋企好近架咋!」呢條天橋底我平時都有機會行過,根本只係離我屋企十五分鐘!

「你來得呢度就要認命,就算你屋企人都唔會夠膽接你返去。」

「唔會架,我老豆,我老豆會需要我架!」我喊住咁講。

「你老豆?咁BB 個爸爸呢?佢唔需要你咩?」男人問。

「我.....佢.......」從來冇人問過我呢個問題。

「哦......即係同一個人啦。哈哈咁又可能真係有機會喎!」點解佢咁都估到?

「我唔係High 緊同典緊果陣轉數都幾快架。帶毒咁多年都冇比人捉過你估易架?」男人有少少驕傲。
Lm
有冇咁撚勁呀
lm
Lm
「你放我返屋企啦!我老豆可以比錢你地架!佢一定會要返我地兩母子架!」我哀求果個男人,但佢唔多想理我。

「錢?有幾多呀?香港邊個有錢人唔係我地既客或者有關係,我送貨果陣都去比華利山扮乞衣啦!」男人推開我。「而且我地又唔係要錢,係要貨呀!賣貨果個人都唔收錢淨係收女人我地都冇計架!」

「我帶左你去沖身先,跟住你今日就幫手賺返尋晚你啪左果支針既錢返來,我地當你買左就算,如果唔係紳哥又屌鬼架喇!」明明係比人打毒針仲要屈我買,痴線架!

差唔多中午,佢攞左個街市既飯盒比我食。雖然係好平既野,但係好明顯佢地唔係會捱餓既人來,只係因為比坤哥控制,無論如何都離唔開呢條天橋底啫。

「行啦!再晏啲就唔夠時間賺錢架喇。」佢解開欄杆上面既鎖,拉住狗繩逼我行。

日頭既時候啲露宿者會拆左佢地既帳幕,反正都只係幾塊布同紙皮。費事啲食環又來搞鳩,就算用錢解決到都好麻煩。

其實天橋底側邊已經係足球街場,理所當然咁比啲飛仔佔領哂,例如係坤哥既打手。佢帶左我去足球場既男更衣室連公廁到沖涼。

「咁點解你地唔沖涼呀?」更衣室明明就係天橋底側邊!

「得啦得啦!我而家破例沖一次好未?」佢我埋一格到自己都入埋來,又開始摸我。

「我地沖完涼都冇衫換,沖來把撚咩。同埋啲狗咩人都逗架,除左乞衣,咁你話運毒唔臭啲點運呢?」佢開始係花灑下面除哂啲衫,用腳踩兩踩當洗埋。

係我個大肚之下略嫌有啲逼狹既淋浴間,佢又忍唔住繼續強吻同摸我。我除左由得佢之外仲可以點?呢度成個球場都係佢既人。

「你又話唔搞既?」但佢繼續摸均我全身而且扯到好行。

「但係你真係好正,精盡人亡都咁話!撳住果邊,比個屎忽我!」我轉身撳埋牆,感受住男人既慾望係我身體入面再次爆發。

「我係咪有錢收架?」我望住有啲腳軟既男人講。

「下?你貨來架咋,最多今晚再比你啪多支針囉。」

「唔好!唔好再逼我打毒針。」

「係都係我地話唔好啦!你尋晚high 到我地二十人都餵你唔飽,可能要唞幾日先回到氣。」

我尋晚到底做左咩來?

男人求其擺左條用過既毛巾來抹乾我,結果我沖完涼反而成身汗味。佢將我綁左係公廁果排尿兜中間,果陣惡臭既味道簡直令人想發癲,但係佢竟然好似慣左冇野咁。

因為綁住我啲水管好低,所以我同係欄杆果陣一樣,係永遠企唔到起身。

「你等我一陣。」男人話。

「下?你覺得我走到咩?」如果我走到唔通又真係會等你咩。

佢走返去拎返我對高踭鞋返來,上面比佢地尋晚射到痴笠笠咁樣,我都唔知佢仲點解可以叫我照著返。

「起碼洗左佢先啦!」

「你對真皮來架,洗完會裂架!」

「咁唔著咪得囉!

我既要求被完全無視,佢捉住我隻腳將佢塞左入直頭浸滿精液既鞋入面。果種黏笠既感覺真係寧願即刻比人射落塊面度算。

「仲有呢個。」佢攞左兩條索帶出來,將我既手腕固定係個頸圈出面既鋼環度,佢要確保我唔可以反抗來緊既客人。

「希望你唔會要我綁埋你對腳啦!」佢講完之後用maker 係我個胸同pat pat 度寫「$100/Q 可中出」幾個大字就行左出去,原來我而家只係值100蚊......

「我係出面收錢,你有咩就大叫阿成啦!」就係咁我就跪左係一個男廁入面開始肉便器既生活。

其實成個球場根本唔會有其他人敢經過男廁,最後入來既全部都係坤哥既手下或者係唔伯死既廢老,正常人100蚊Q 中出,邊個敢玩呀。
好撚正 我就係要呢d
你講開頭果度定而家寫緊呢度
真心想問
成個連登得一個同好?
Lm
樓主我走先
開頭見到係重甜以為係正常故
點知道又係重口味 下次標題加返重口plz
我有睇架
樓豬加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞