無牌獸醫|老虎狗絕育變切腎 影片揭多宗手術助護操刀 義工斥:獸醫界敗類!

99 回覆
79 Like 0 Dislike
希望多啲人知 我地有咩可以做
冇㗎 香港嘅制度就係咁戇鳩㗎啦 呢間野上過咁多次新聞都仲開緊舖頭 你就知咩事啦
G持
不如集思廣益,玩吓接龍,整個極精簡總結柏雅既衰嘢比多啲人睇,至少變寵物台長期post:

- 肥佬姓楊助護主腦自稱”Dr Ken”蓄意偽冒獸醫
- 無能姓江家禽檢疫獸醫,連基本醫療知識都無
- 診所被揭發多次手術嚴重失誤 (絕育變切腎,絕育遺留病變卵巢)
- 法庭上被揭發謊話連篇、醫療紀錄造假
- 簽發假針卡
- 東窗事發迫受害人簽保密協議,賠錢了事
- 扮黃消費黃圈,食盡人貓狗血饅頭
-一邊喺繁殖場小動物賺錢 一邊同人講拯救繁殖場動物 純粹係為咗造形象
-肥佬楊寫嘅獸醫護士資歷俾人哋護士學校踢爆造假 除咗佢肥係事實一切都係假
-網上面公然審判同行同埋質疑過佢嘅客人 並且會喺熟客gp公開客人資料意圖煽動其他人網絡欺凌
-寵物店俾人告嘅時候 會幫手偽造健康證明 意圖幫寵物店打甩官司 蛇鼠一鍋 等同鄉黑勾結
-共產黨式打壓異見 只要人哋踢爆佢嘅嘢就會即刻封鎖人哋
-運動時期會一直政治綁架其他人 仲會叫人捐錢俾佢 唔知個捐款箱最後去咗邊

實在太多諗到再講

歡迎幫手修改
Push push push
推post
個肥鳩犯埋偽造文書
連護士資歷都係假
佢究竟有咩係真?乜都唔係都開到舖
佢有江醫生嘛佢兩個各取所需互相利用 齊齊搵錢
見佢好無恥仲敢出新POST扼人
陳奕迅有一粒高圓係狗體內?
無良到咁
又出返嚟啦
獸醫界曱甴
再睇過啦
女狗主4年多前帶愛犬絕育摘除睪丸,惟牠2月竟因睪丸癌離世,檢驗後更發現只剩一個腎臟。診所解釋,文獻顯示有狗隻有三個睪丸,但有獸醫稱聞所未聞,另不排除有人誤將腎當睪丸切除。

即係將個腎當撚左係睪丸, 咁咪仲有一粒囉
係咪荃灣都有間
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞