澳洲留學生討論區(9)

672 回覆
2 Like 0 Dislike
成個生活被拖住左 快d開關啦
return to normal不意外啊
唔好再打飛機今年有機會開關啦
下年二月開學趕唔趕得切
屌你老母18歲大好青春留學生活就係日日係香港望住部電腦
想喊
下年都唔開真係trans走算
我都預左7月過唔到去實習
俾我畢業啊屌你老母!!!!!!!!!!
有冇人依家起澳洲plan緊返香港?
想返但返唔到
why? citizen?
不過international Tavel 唔關我哋留學生事?
下年2月開學啊
放過我啦 開關啦
如果你唔係citizen返到香港 驚唔驚下年返唔到黎
想知有無ching係澳洲出緊實習或者搞緊實習啲野 想知啲針卡既record (之前打過咩針) 係咪要去返打個個地方搵醫生轉返record定係求其搵個醫生 比本針卡簿佢睇就轉到
Here
應該有針卡記錄
是旦揾個醫生肯簽名就得
Okok咁我搵樓下診所個醫生轉算
https://hk.appledaily.com/local/20210415/HCJTRGZPBNFAJCEZWVQTKU2WVI/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=extra_link&fbclid=IwAR035gQXRf4KS641BZnZfCc5HPHPilX4v12uc-UEsxuXdPgf6JW69silXyI

預告市民如想打BioNTech疫苗,8月屬最後機會,必須於該月底前打第一針,否則或難以在9月底前打第二針;此外,今年將不會有第三款疫苗抵港。

仆街,即係今個月要打? 今個月唔打,遲下就打科興
ching咁有信心今年開到關
依家先4月,仲有大半年好難講,其次我當佢12月or下年2月先開關,但港共冇話幾時有第2批貨 ,我諗大家比左咁閪多錢上online class都成肚火,遲下開左,你又冇打,最後都係揾自己黎搞
利申:諗緊打唔打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞