真巴絲一定噴香水 (11)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
點睇Guerlain?
2支打天下
平版夏天: Davidoff Cool Water
平版冬天: Burberry London
貴版夏天: Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme
貴版冬天: Tom Ford Oud Wood
整多2枝百搭冇咁悶: Dior Homme, Terre d' Hermes
搵緊 L'Artisan Passage D'Enfer
想知香港邊度有,有冇巴打幫幫手
未有,但次次行過都會試
喺我身上面超級正
排毒排得舒服啲
成枝我ok呀,就係想搵一枝
巴打係呢個網買過?
2-3 hours
但projection 會消減得好快
去到後段多數得你自己先聞到

個人嚟講偏好呢隻味多過bergamot
不過唔知點解 自己個支當噴多幾下嘅時候
會聞到一陣塑膠味
但係舖頭試嗰陣 就冇呢個問題
有幾支咁啦
應該冇
有冇巴絲用緊frederic malle 見比較少人講
上幾個pose 講好多
想問下Diptyque專門店會唔會比/賣2mL sample 返屋企試吓?
因為有好多隻味都好鍾意,但係又驚喺身上既味道會唔夾

好撚正但好撚貴
有冇巴絲知香港邊到有得試cdg kyoto?
見到黃店top accessories有賣 但應該唔多
btw有冇精油同好
我喺Paris買過 幾鐘意佢啲香水啊 感覺幾特別
香港你可以去啲鋪頭睇吓,見到http://www.parfumerietresor.com/ 呢類都有
點解carousell啲人賣得咁平
chanel edp 100ml 都係300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞