真巴絲一定噴香水 (11)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
中意 margiela 隻 sailing day
但係藍既唔買得
有無差唔多款推介
利申巴 sporty 類平時著開恤衫
最好係
如果有其他推介都可以試下
之前試過下D 木調既覺得太成熟
當年為左抽小卡買過一枝
依家70ml 幾錢
未試過
之前試 tom ford amalfi 都覺得幾好
同埋試過隻 bvlgari man glacial essence 就覺得好臭 但係個sales 力谷
Gay post咪見我唔到囉
同埋見聽日海港城有 promo
去試下先
我都收埋好多香水嫁
我D香水唔啱你喎... 得sea salt and wood sage叫做你可以一試
通常用開水果/花 sea salt and wood sage係冬天用
呢排mix左兩隻
Nectarine Blossom & Honey同Nashi Blossom
Cologne黎 但出奇地last得好耐 同埋身邊D同事個個都聞到
Nectarine Blossom同English Pear都超正
我覺得NBH係JML performance頭幾名架啦
English pear噴曬有再買返~依家呢枝係第二枝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞