真巴絲一定噴香水 (11)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有冇人有用過goutal香水?想知keep到幾耐左右!btw濟洲島茶好香!
大家幫手整合同update下

L’Oreal: Maison Margiela, YSL, Atelier Cologne, Shu Uemura, Kiehl’s, Giorgio Armani

Shiseido: Serge Lutens, Narciso, D&G
用過大吉嶺茶夜幽版 好jengggg都last得幾耐
如果想試下佢哋嘅sample, 係咪要去dfs?
多謝晒! 其實我唔知,sor9y .... 負皮負得好! 俾我都會負!
don't take it personal
係L'oreal group問題
想問個鋪位係邊個位?
唔係好記得好似係city super food court落一層,diptyque隔離?
想試nicolai
巴打都中意桂花味?
有冇比較過extrait 同edp?
海港城個ba同我講黎緊540既升幅最多,
個升幅好似大概200-400左右,
我依加都諗緊要唔要入手埋540 extrait
一下子貴幾百肉赤
係呀,所以諗諗吓都係入手啦,
我見黎緊海港城26-30號買beauty野好似有額外coupon,
應該都係依幾日入手架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞