下屌193同陳海寧一齊左?

185 回覆
282 Like 28 Dislike
33豬

https://hk.nextmgz.com/article/2_779898_0?utm_campaign=hknext_social_nextmagazinefansclub&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post&fbclid=IwAR1SU6RSPzdKE3KJyl8eSQUBehOEVnp_9YEzx2n6_89aQzUDqJ2Z2AHhtHU&_branch_match_id=905758933373872899

ERROR戀聞也不少,早前隊友保錡與沙律張沛樂戀情曝光後,model女友Carrie便公開表示保錡未與她正式分手便另結新歡。為免影響隊友,保錡宣佈暫停所有工作,最近亦有粉絲發現193疑似有新戀情。與早前曾參加《辣火頭》的陳海寧擦出愛火,陳海寧外貌有少許像隊友阿Dee何啟華,所以有Dee姐稱號,她在ViuTV新節目《家多咗個Pet》夥拍阿Dee一起擔任主持。有眼利的粉絲便發現陳海寧和193疑似一起前往露營,陳海寧手上拿着的紅色杯,同樣在193的Ig限時動態出現,193更不避嫌在女方的貼文回覆心心眼圖案,往後的貼文又發現他們撐枱腳,單看枱上杯碟,便知道二人照片出自同一間餐廳。他們是否拍拖便真的要拭目以待。
如果係嘅話我會幾開心 佢兩個我都幾鍾意
無咩問題,不過33老婆group咪....
女版sunny
Dee姐
dee哥嫁妹
下 條on9仔柒好多呀
193唔係一直都有個女朋友架咩?
個腦剩係得193同阿Dee hehe
真係同啊Dee撞樣
寧姐唔係不嬲有仔架咩
日久生情,所以搵個似樣既
Dee 姐犀利喎,食到高佬3。
193啲老婆暴動未
可能吹水啫 又無證據
我都成日喺寧姐度留心心啦
而viu係一定唔會認
陳海寧唔係有男友?
原來係真
之前仲以為拍節目
陳海寧感覺唔錯 我都幾中意佢
193屌Dee gor 笑死
如果Dee哥係女人,33會唔會仲意佢 而唔係Dee姐
dee姐 正喎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞