原神打手超級毒能 正式復活 連仔請處理

103 回覆
31 Like 18 Dislike

超級毒能已回歸
成為P牌仔
連燈巴打 #379900

呢個新user無固狙擊滋擾我
原來係因為我高調反原神
因為舊AC被封鎖作出報復行為

《原神》擺明照抄Zelda , 照樣上Switch
https://lih.kg/1824509

共通點:

1. 原神頭號打手 開post為原神護航宣傳

遊戲台有冇人夠超級毒能on9
https://lihkg.com/thread/2073626/page/4

此post提及其身分為知名原神打手

連燈巴打重覆相同行為
包括冷清嘅原神Post

以及附和其他打手

每當他人提起其打手身份
即發難屈人宣傳原神

2. 對其他用戶進行滋擾

超級毒能時期

連燈打手時期

針對本人開Post

甚至開網典頁面進行滋擾
因我引用慕容公子影片去指證
CGA、電競總會、政府之間的關係、
屎家軍等KOL利益集團
理據充分無法反駁,引起其不斷人身攻擊
形容本人為慕容腦殘粉

網典admin已刪除
有關無意義人身攻擊嘅內容

本人對其他主題嘅回覆亦受到影響
佢全力護航原神 批鬥黃營KOL

無人理會仍然開post/狙擊式回覆無限批鬥
例如本人反對批鬥大J
連燈巴打即無限上綱上線

大J出片屌屌柒鐘生了
https://lih.kg/2463931
此post樓主其實係我其他Post嘅成員

重覆針對大J曾玩LOL一事不斷批鬥
本人數度解釋因為LOL社群有大量支持香港嘅玩家
所以不願分化

而佢一再借同一點攻擊我/LOL玩家/個別Youtuber及其支持者

其打手目的及五毛立場明顯
已受舉報但其行為未見改善

兩人嘅滋擾手段、護航原神嘅行徑完全一致
請連仔處理各位原神打手

無論其身份是否超級毒能本人
行為舉止同樣引起相同問題
請admin 盡早處理
留名
引用公告

網路打手、分身帳號

LIHKG 是一個自由的討論平台,我們歡迎所有會員自由表達意見。
管理團隊對所有會員一視同仁,不會因政見及立場不同無故封鎖會員帳號,但我們絕不容許有人利用本討論區,有組織性或惡意煽動他人、操控輿論或達到個別目的。
因此我們一直都有封鎖各種類型、包括俗稱「五毛」的集團式網絡打手帳號

我們在此強調,本討論區禁止使用分身帳號及所有網絡打手行為,管理團隊將會持續監察有關行為,一經發現將會封鎖帳號。
如用戶發現疑似網絡打手或其他任何違反使用條款情況,請使用「舉報功能」向我們反映,我們將會深入調查及處理。
對我仇口又俾我搞到咁大
係得佢
遊戲台最撚好笑就係佢
令唔同主機嘅人咁團結
真係得佢一個做到
五毛復活呢方面

你比我更有經驗
佢痴撚咗線呀

點解d老師唔理你
乜咁早起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞