[推爆佢] 呃錢梗要還,咪比錢傳銷 —「1040 陽光工程」懶人包

92 回覆
51 Like 8 Dislike
上星期見到有個POST講「1040 陽光工程」,用$69800 賺 $1040萬
Link: 超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍
https://lihkg.com/thread/218035/page/1

所以小弟整左條片希望多D人知道,唔好再中伏
去片

https://www.youtube.com/watch?v=Mp_JR3KT4LI

: 杯麵心理學
: 傳銷狗
推到有人覆
有朋友上左去 幫手推
有朋友上左去 幫手推

確定係1040工程?
LM

Btw 對H字頭品牌有咩睇法?喺咪傳銷狗

Btw 對H字頭品牌有咩睇法?喺咪傳銷狗

我覺得有一部分人比人洗左腦,銷售手法令人反感。
至於佢係咪有層壓式拉人頭發展下線既成份就唔清楚。
Facebook 見到有個有心人開左個 1040陽光工程揭秘 Page
入面D文都幾詳細,大家救人時可以用

https://www.facebook.com/1040%E9%99%BD%E5%85%89%E5%B7%A5%E7%A8%8B%E6%8F%AD%E7%A7%98-425839324416546/?fref=ts
強國都講咗差唔多十年
今日香港終於有人提
強國都講咗差唔多十年
今日香港終於有人提

傳銷不死,呢類知識應該列入中學課程
上年都有人請我去雲南
純話請去玩

我估應該D上線黎
有朋友上左去 幫手推

確定係1040工程?

都係一樣比69800冇實物推銷 應該都係啦
支持
好想知其實係返緊呢份"工"既途中會唔會有錢賺到
當然唔expect真係會有一千萬啦,但我有朋友中左伏間唔中要去下中國話傾project/搭路識partner/幫手城市規劃
咁呢類工作會唔會有返少少補貼比幫手既人 例如每次去完中國/完左個“project”有返幾萬蚊當做甜頭引人繼續落坑咁
如果咁都無既話就真係on9
好想知其實係返緊呢份"工"既途中會唔會有錢賺到
當然唔expect真係會有一千萬啦,但我有朋友中左伏間唔中要去下中國話傾project/搭路識partner/幫手城市規劃
咁呢類工作會唔會有返少少補貼比幫手既人 例如每次去完中國/完左個“project”有返幾萬蚊當做甜頭引人繼續落坑咁
如果咁都無既話就真係on9

暫時我搵到既資料都指出個局係無底深潭。不過甜頭就當然有喇,如果唔係邊有人落疊。

第一次上去玩完全唔洗比錢,之後做左老總咪調轉包番其他人。同埋新上任既老總會得到上線既一萬蚊大禮e.g. 名錶,令衫。比d虛榮心你ma

最傻既人會自己出錢買多三份$69800 所以真係好難番轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞