2019區議會計劃 油尖旺區

192 回覆
21 Like 0 Dislike
仲諗住選特首添
你地做得d乜,派下月曆開下街站量血壓?白費心機

多謝支持

都係驚泛民同你講嗰區係佢先啦,
區選好難同熱狗利益有衝突,唔使太擔心。
總之要插旗就快,唔好信泛民尤其係白鴿會守信講道義。

之前青症插咗旗,白鴿又咪係走埋去

係,但如果你真係有做到嘢,
起碼會係變白鴿界你,而唔係你界白鴿,
就算攬炒,都係白鴿留下污名。

如果係易打嘅區 你知我知個單眼佬都知
咁又唔揀黎打
難打嘅區 泛民唔打你又怕難打白費心機
咁又唔揀黎打
結論就係乜區都揀唔落手唔洗打

唔洗理係你𠝹我定我𠝹你嘅
第一 d票唔係屬於泛民嘅 係屬於選民嘛 你做得好就有人投你
第二 就當𠝹票論成立 一五年區選青政同泛民「協調」失敗有幾個區都攬炒死咗 如果泛民咁都學唔到要同地區組織好好協調咁我冇野好講
仲諗住選特首添

選咩特首

係,但如果你真係有做到嘢,
起碼會係變白鴿界你,而唔係你界白鴿,
就算攬炒,都係白鴿留下污名。

咩叫污名?食得嫁?要我辛苦去換佢個污名?

咁你想點?唔通佢空降,你就讓佢喎?

正如我所講 好可能泛民係15年低估咗素人嘅力量 我諗佢地嘅「智囊」係19年唔會重蹈覆轍掛
我想問下有冇人搞沙田區

沙田好似本身有社區組織 你搵搵
屯元天隊入黎推下POST

Pish
我想問下有冇人搞沙田區

差一席就過半
利申:沙田撚

Help pish

咩叫污名?食得嫁?要我辛苦去換佢個污名?

正如我所講 好可能泛民係15年低估咗素人嘅力量 我諗佢地嘅「智囊」係19年唔會重蹈覆轍掛

佢冇低估,不過落個人𠝹死你佢有著數咁解

𠝹素人 佢自己又輸 最後建制贏 佢有咩著數
一鍵留名
一鍵留名

Hi巴打

𠝹素人 佢自己又輸 最後建制贏 佢有咩著數

你要知道聞主擋最大敵人唔係同佢政見唔同既人
係同佢爭客既人

Exact7ly,當日北區動源係祥華邨幫小業主手制止千萬工程,結果白鴿一個唔該食左個位。
要搞咪搞,只會重複前人作業
要搞咪搞,只會重複前人作業

多謝巴打支持
push
Pish
叫人返高登…?無野下話
叫人返高登…?無野下話

邊個咁做?
叫人返高登…?無野下話

呢度冇pm 技術所限 先用高登pm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞