2019區議會計劃 油尖旺區

192 回覆
21 Like 0 Dislike
恭賀政事台開張
黃大仙有意 但仲讀緊書

有咩所謂喎
黃大仙有意 但仲讀緊書

有意不如pm傾
巴打過返hkg搵我 post no. 6604084
有興趣但唔係住油尖旺
有興趣但唔係住油尖旺

住邊區呀巴打 各地都有傘兵 總有一個係附近嘅
留名支持
support
support

奧斯爾
點支持先?
成事的話…得閑可以幫下街站

有你支持就會成事
過黎傾下

雞湯巴打 我想講嘅係
你嘅參與會成就呢件事 踏出多一步!
只要每人行多一步香港會好唔同
黎啦!
繼續推
其實上次區議會Result幾唔錯嫁喇
地區工作需要更多時間經營,之前得一年時間,地區票攞唔足,但係好多區都係輸少少,肯繼續做嘅話本應可以三年後贏到議席。

青年新政區選成績表好亮麗,可惜而家已經收皮,唯有靠其他傘後組織啦...

上次差唔多1/6中,其實好高,當然有d傘兵係屎忽撞棍非實力, 但點都好,有心就好大機會贏

青政算吧啦

果陣真係有料到嘅,大角咀呢啲咁撚難打嘅區都係輸三百票
地區工作需要更多時間經營,之前得一年時間,地區票攞唔足,但係好多區都係輸少少,肯繼續做嘅話本應可以三年後贏到議席。

青年新政區選成績表好亮麗,可惜而家已經收皮,唯有靠其他傘後組織啦...

上次差唔多1/6中,其實好高,當然有d傘兵係屎忽撞棍非實力, 但點都好,有心就好大機會贏

青政算吧啦

巴打論戰完要落場
屯門有意之士say個hi
支持
油尖旺
支持
油尖旺

唔記得講 我都係居民

青政算吧啦

巴打論戰完要落場

落左好耐啦
比下意見都ok嘅~

利申:唔係青政人
支持
油尖旺

唔記得講 我都係居民

專員黎唔黎幫手?

青政算吧啦

巴打論戰完要落場

落左好耐啦
比下意見都ok嘅~

利申:唔係青政人

巴打邊頭

雞湯巴打 我想講嘅係
你嘅參與會成就呢件事 踏出多一步!
只要每人行多一步香港會好唔同
黎啦!

我係絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞