Samsung smart octopus

303 回覆
40 Like 8 Dislike
我果張係個人八達通又自動增值 有冇得一次過轉返晒落實體卡?
問左客服話無 屌 下個月重新登記過一張算
Samsung stupid octopus
之前跟上網方法 uninstall 左個 android system webview之後gmail個啲全部用得番 再跟你地做restore左一次個八達通一直無事

頭先突然又彈gmail 我再check下 發覺android system webview 又出番黎 然後八達通都用唔番 又要再restore
同樣up咗one 3.1 ui
點解我android system webview一直冇事,但八達通就唔知,我今日冇試過
無事意思即係唔洗uninstall都唔會彈gmail google play?
咩都冇做過一切正常
八達通仲未知因up咗3.1後未用過
note10+
天選之子
咁s10 up 唔 up好,上次3.0 死哂sensor 已經煩到pk
又黎,上次3.0 s10死哂sensor。今次死8仔
即係要remove啲咩?

samsung pay定八達通
留言有條友吹到android system webview係商業機密
屌岩岩升左3.1
有無人平時有連keyboard 同mouse
升左3.0 已經有d功能用唔到
唔知宜家3.1 點
唔用商業機密呢個原因hea你,唔通話個app得衰有bug咩
岩岩打左上samsung support
佢解釋得好清楚 同埋佢地搞緊 黎緊有patch update
即係唔好up住?8仔必死?
仲係3.0,未up上3.1,8仔我日日要用,實卡食左入去。if未fix bug,我都唔會up住
我都係s10,仲係3.0
打Samsung Pay hotline?
肯直接話已經搞緊咁老實?
我live chat第一次提一定叫你reset一次samsung pay搏你唔再搵佢,要keep住同佢講自己已經reset過晒先話會出patch

同佢講點解唔喺Samsung Pay/Member App出push notification通知用家又唔理人
s10 plus今朝升左3.1
屌你老母幾部閘機輪流拍都完全無反應
搞到要轉用成人實體卡拍(smart octopus係廢老卡)
究竟乜撚野事
真係用唔到八達通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞