[突發] 屋企隻貓突然生bb 有咩要注意

1001 回覆
541 Like 6 Dislike
三三加油 佢入左氧氣箱咁隻貓b點
幫手集氣

up住一張報平安先

好warm
樓主唔好拆散佢哋

點撚樣
追post好無
媽咪同寶寶都要身體健康

點撚樣
追post好無

好猴禽呀d cheap精
見到名種貓b就個個做哂文盲叫人比佢「領養」
唔怕醜既真係
我又㴝幫三三集氣
加油啊三三

點撚樣
追post好無

好猴禽呀d cheap精

唔睇po點會搵到你貓貓ig 佢扮傻

好嘔心
三三加油呀
仲有好多好味嘅罐頭等你咖
唔怕醜既真係

流浪扑完都變雜種啦
一見英短啲人就個個話領養
香港都有好多可以領養貓貓嘅機構
如果真係有心想領養可以去依啲機構領養

真心愛貓根本就唔會分係咩種類
唔係真係愛貓就見係名種貓先話要領養
雖然可能啲人真係自己養,但如果一個唔好彩俾啲繁殖場嘅仆街領養咗,我相信俾隻貓貓佢領養嘅人一定好傷心,好似親手送咗佢入火坑

見到啲人一見係名種貓先一窩蜂話想領養就好嬲
唔怕醜既真係

流浪扑完都變雜種啦

一打唔洗找
幫三三集氣

btw 樓主已經講明唔開放領養都要特登走去pm問 條友好賤 建議block咗佢
三三宜家點
祝福喵媽同喵bb

我隻寶貝狗呢一刻都係另一間醫院做緊手術
希望大家都大步欖過
加油呀
樓主報告下三三情況點
冇經驗,幫推

D人為左唔洗錢有靚貓B真係無所不用其極,cheap精無下限
樓主都紅色特大寫唔講領養,扮冇追po 私下tg又有,打大段野最後重點係問領養又有
樓主如果搵人養睇緊D好,最怕有人唔想養多隻而又見異思遷,掉左原本果隻同你講佢有經驗又有晒道具,或者俾貓異工知道,話你亂執貓唔識照顧貓B然後搶貓
加油
冇經驗,幫推

D人為左唔洗錢有靚貓B真係無所不用其極,cheap精無下限
樓主都紅色特大寫唔講領養,扮冇追po 私下tg又有,打大段野最後重點係問領養又有
樓主如果搵人養睇緊D好,最怕有人唔想養多隻而又見異思遷,掉左原本果隻同你講佢有經驗又有晒道具,或者俾貓異工知道,話你亂執貓唔識照顧貓B然後搶貓

咁撚仆街真係人渣都不如
三三宜家點

啱啱照完xray等結果
三三宜家點

啱啱照完xray等結果

最怕有死胎係入面
因為生得一隻真係好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞