[Web][211]尼奧寵物Neopets! Just another Neo Flu

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
寫完了
但成pat字咁
冇用個box裝住啲字好柒 好似虎頭蛇尾個page
搵到dark magic dress 但著唔到
一drag佢上隻寵就forever loading
整到hover會show story
http://www.neopets.com/petlookup.phtml?pet=Spirity_Moon
但手機睇有時有問題
啱啱解開個bg
發現啲object

好dirty
手機版真係渣ga
呢隻仲未諗寵設同神器點黎
同petpet都未諗
http://www.neopets.com/petlookup.phtml?pet=Stealthy_Moon
但style sheet唔洗再寫淨係整圖
好有心機整 我頭幾隻寵都有寫但之後就開始懶
賭癮發作想狂開rr caps
點解嘅 好似冇乜特別吸引

btw霧旅巴你仲係咪會好想要evening rooftop bg

利申:冇 但好似有frd有 可以問問
純粹想要開嗰下嘅感覺抽到高value嘅又可以遲啲攞去trade

個evening rooftop我諗緊 好似有啲貴
著緊件Dyeworks Blue: Elaborate Ninja Dress升到5
聽日係咪capsule清貨大特賣
唔趕用建議等年尾
因為會多啲選擇?
我隻lab rat一星期變左4次性
black friday gbc 最少有4個box
仲可以連埋Gift of NC駛NC有回贈
今日有特別theme
有冇人知右面用咩遮醜好
同一棵樹?
之前有人教直接左右反轉貼住條邊
我嘅話會直接拉大嚟用 起格就加blur
咩嚟?終於有event?
(我已經幾個月冇on)
無拉拉無原因封左我10年account之後就無玩
send email問永遠無回

而家係唔係都係load超慢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞