求朋友一齊玩高達 Battle Spirits

22 回覆
2 Like 1 Dislike
最近見有高達合作心郁想入坑,以前細個玩到鳥獸烈神之後就無玩(應該係burst 系統啱啱出嘅年代)而家上YouTube 睇人地玩睇有好多新系統同玩法,feel 到如果真係想玩返嘅話會有好多野要study 返先至勉強catch up 到知道而家主流到底玩緊啲咩做緊啲咩...

自己本身又中意高達,而家玩返就可以一雞兩味滿足哂兩個願望。但身邊無乜fd 有興趣入坑陪我玩搞到好無奈 (佢地寧願砌模型)... 不過我都無理咁多,照上網買咗副SD operation 00 同卡套玩住先, 想睇吓呢度有冇腳可以一齊玩~👀👀

有興趣嘅喺度留個tg 一齊交流一齊玩啦🤩
ching可以一齊交流下
https://t.me/KKJJ9797
仲有無人玩
無fd 玩 想R腳一齊輕鬆玩
Hi 師兄 有興趣
師兄有玩?
有呀 最近砌完拉打deck 都無人同我一齊玩
想入坑 但啲frd 玩晒油雞王
冇frd玩 入唔到
遊戲王 之前都掂過下
依架淨係得返bs 同digimon 仲有keep住
你想玩正傳 定 合作
新代合作 高達同拉打強度都唔差
00好似都上位。我睇中咗冰姫
正傳毒瘤冰姬
Btw要玩正傳可以睇埋月尾新代塔羅系列
如果玩高達可能玩 自由? 係米叫白皇臨
Btw師兄有冇咩tg谷 傾bs
自由有自己牌組
白煌臨係指白色強紙混埋一齊玩 主打煌臨牌
而starter 自由係一張效果強 有抗性 唔限系統 所以會入落白煌臨牌組
想玩了🤣🤣 邊到有得睇下deck list
抄牌 就多數參考Twitter優勝牌/youtube 片
玩得多 就鍾意自己砌
新入坑 可以直接收deck玩 會平d
之後收紙改牌都得
師兄 咁你而家有冇出去玩開
無。 就係想搵吓人一齊玩
如果想可以留個tg 吹下水😂
新手組咗副freedom 想入group

https://t.me/Ming485
去北角darts station ,大把人教你/ 幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞