[露營師] 第22個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
建議放棄作無謂掙扎
都係會爛
訓蛋墊+爛左補返好過
唯有係咁
我用咗1年幾
雖然係薄
開關個門要好小心
好易攝拉鍊
安全感都ok 我唔覺得佢會易穿

覺得比其他營透氣 唔知有冇關係

透就還好
夜晚唔扑野應該冇事
https://www.facebook.com/ExplorerOutdoorGear/
https://www.instagram.com/exploreroutdoorgear/

唔好去錯佢舊果個,之前係舊果個搵佢,佢過左幾日先覆,話會陸續搬晒過新果個page 度
呢個問題之前我問過老闆
佢話因為個個人既穿繩方法都唔同,所以佢唔會幫你穿埋,同埋可以逼D 人研究下張天幕,會諗到多D 玩法出黎,順便學下繩結

例如RT12 有人當天幕用,起得高既話,佢會建議綁係個不鏽鋼圈度,但如果用行山杖起,矮矮地既話,佢就會建議穿係lineloc 度,方便快起,甚至可以自己剪走個lineloc

同埋唔係個個人都鍾意綁晒D 繩係天幕度,我自己鍾意拆晒佢,天幕還天幕,繩還繩咁收落背囊,咁我D 繩可以用黎有其他用途,綁其他野
都合理
佢賣點係成個天幕好多穿繩位
天幕桿有冇邊隻推介.睇中snowline隻申縮天幕桿
可天祥睇睇
求介紹一個
3人營for2人用
最好門口出面有個天幕仔

有無1米7pole推介,想換走dod印第安營果支pole
你接受到既就上淘寶睇, 接受唔到就去AMAZON/CAMPSAVER睇, 你咩Q都唔講好難幫你。

今日去交罰款
BRO你是FB果個人?10月1露
唔是的只不過提醒大家露營都有風險
先唔講支唔支那嘢
淘寶啲垃圾買完用一、兩次應該好快就想換
諗緊買Tarptent個Scarp 2
有冇巴打用過
https://www.tarptent.com/product/scarp-2/
睇佢去邊同比幾錢啦, 咩資料都無好難SUGGEST
點樣污糟? 如果剩係得塵, 買個強力啲嘅氣泵. 真係吹唔走先至用乾嘅鏡頭紙. 唔建議用濕嘅
原來只係550
邊到比人捉咁唔好彩?
灣西/馬昂?
精密儀器清潔噴霧得唔得

五金鋪好似有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞