AirPods 3 大家點睇

147 回覆
5 Like 140 Dislike
買Samaung粒Galaxy Buds Pro仲好
細粒舒服又有得開閂降噪,仲可以開環境音,耳機都唔洗除
仲要全部功能都觸控
唔明apple個牙刷頭有咩咁吸引
如果同AirPods Pro比,你講嗰啲基本上大部份Apple都有,pressure sensor 取代觸控

如果同AirPods, 大部份用AirPods 時嘅人就係唔鍾意入耳式,覺得入耳式唔舒服

我自己就主要因為handoff 同舒適度㨂AirPods, multi devices auto switching 夠方便
之前喺圖書館見人戴, 隔咗2米都聽到佢個Airpods啲聲
cls, 究竟開到幾大聲
講環境聲邊撚夠airpods pro 黎,
你去試戴下先啦
開通透咪得
係真既話會買
用開AIRPODS真係唔想用返入耳式
冇入耳式會係咁甩
AirPods 一代 3年得返5分鐘
所以有AC+一定會買埋
傳聞 Apple 會在本月舉行產品發佈會,除了新 iPad 及 AirTags 外,最令人關注的想必是 AirPods 3。不過,今天 Apple 推出了新一輯 AirPods Pro 廣告,意味著 AirPods Pro 應該不會在短期內推出新版?而 AirPods 3 即使推出,相信也不會影響 AirPods Pro?

https://youtu.be/BaLHthRsqQk

而這一套 AirPods Pro 廣告主題為 Jump,主角戴上 AirPods Pro 後進入了音樂世界,沿途表演「花式跳繩」,除了突顯 AirPods Pro 不會因為你不停跳而跌下來,更帶出「無線」的自由。
即係Airpods 3 唔係Airpors pro 造型
可能佢嘅造型有改變 但係應該有輕微嘅降噪(同Samsung buds live相似) 個價錢應該冇變
由細到大都戴唔到入耳
無論咩size, 郁兩郁一定會冼返出黎
所以而家仲用緊1代
唔好咁講,我試過隻pro唔落舊膠用,都照開到anc,但效果當然爭d啦,仲有三叔隻bud live都係非入耳有anc

當然可能我耳仔細,咁啱fit到
Bud live 用家
佢個ANC 主要係過濾d low fq background noice, 好似冷氣聲,風聲,搭車時d路噪咁
係有分別,但未到好勁咁
其實算唔算半入耳見佢都有舊嘢凸出嚟
之前見同事戴仲扮聽唔到我講嘢,心諗唔入耳都隔到人聲?扮晒嘢
凸出嚟果面係放耳窩,唔係耳道…
i see
直頭放大周圍啲雜音, 都on9
幾時都話lihkg同現實世界係相反
呢度講到apple耳機有幾差但成街都用緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞