小朋友齊打交個製作人畫左幅加密藝術

350 回覆
307 Like 5 Dislike
同埋學樓上話齋
如果真的有心搞返起lf2 甚至出續作嘅
咪試下眾籌同gameone斟下買返個版權囉
相信要籌一百個都唔係難事
明NFT係non fungible 有價值
但係啲pixel art都炒到幾千eth真係櫈啲冇invitation嘅artist可憐
所以版權其實係邊個手
HK NO IT 啲人才流失哂 得啲磚材
細個玩闖關會自己用冰人,7個電腦用火人
冇血嗰陣會係火人度鳩跑搏強行合體
真冰火天魔公仔
課金抽時裝造型+抽OP角
LF2 世界大賽
ching 有冇其他 點陣圖game 有好介紹?
正嚄
畫多幾幅幫你掉上reddit宣傳下又點話
其實1真係好正
果陣玩完2先至知有1
發現1代已經有邪鬼好驚訝
明明2係後期先至加入
LF1冰佬無敵,普攻可以將邪鬼啲波變哂做冰波
宜家咁多懷舊2D game證明係有市場
steam又有switch又大把
手機就唔洗講啦
其實係好適合做返起
試諗下如果有朝一日係steam見到lf2既果種震撼程度
最起碼銷量都會同其他indie game平手啦下話
我地嗰陣玩nds psp咪又係down
Lf2同呢隻都好好玩 宜家先知隻game係佢整
如果lf2 有玩過改data 同熟cucs 課程就知lf2 真係活學活用 真心勁到仆街
比我感覺係有錢無定洗
呢個係lf2作者岀既?
NFTs主打小圈子有錢佬,俾個永遠又改唔嘅證明去證明件藝術品嘅擁有人係邊個

而且件藝術品可以係片,音樂,圖
有啲作者甚至喺NFTs買賣平台可以承諾埋寄直跡或者其他附加產品俾返有證明果條友

賺錢嘅用法基本上有好多

單係出名嘅藝術家嘅NFTs擁有人呢個虛榮感都已經好值錢

簡單啲講,個價值就係炫富
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞