小朋友齊打交個製作人畫左幅加密藝術

350 回覆
307 Like 5 Dislike
真係可惜
佢當年既技術唔係個個有
不過起碼都夠名流青史響過朵算係咁
應該課返畀佢
細個打左咁多個鐘免費Game
有冇人知浩然又咩情況?
IT9 悲歌
同埋其實嗰陣已經有STEAM呢類平台
雖然未算普及
但係上STEAM 收返錢都總會有人課金
甚至乎如果佢今日放返LF2上STEAM一樣有人會課
最重要係放大個 #本土製作 #LF2作者全新力作

老實講真係好多野可以做
佢咁樣話俾大陸佬搞死搞到收唔到錢,
其實同香港電影講俾老翻搞死嗰套一樣
有好多可以做嘅野IT狗無做/唔識去做/冇諗過點做
愈諗就愈多野
基本上如果佢放LF2上STEAM
然後用STEAM FRIEND LIST搞返好個多人連線SERVER
其實真係唔愁冇人課金

但聞說GAMEONE買左佢版權之後連LF2都唔俾更新
攞命
仆街公司
入面個重點係:另一種既炫富
搞搞下都會係有錢人既另類嗜好
因為你唔係要睇幅畫,你係要加個名入張畫上面
證明比所有人睇,呢張畫係我擁有既
好似中國以前d 字畫咁
買左既人會係張畫上面加自己個印,留名
將來既人就知我曾經擁有過呢張畫
3a大作都hack到啦
就算到依家都係,冇乜邊隻game冇crack
巴打可以了解下NFTs係乜先,咁你就會明佢潛力有幾大,用途有幾廣

尋日上CH,聽到啲香港上左岸嘅音樂人都開始出招諗住用NFTs幫下年輕音樂人賺錢,支持下佢地創作

push
其實仲有冇人有lf1 lf2 d files
而家都係
如果依家可以出個remake
當年Lfo 就算點死狗都好 都係越一最強搖錢樹 啲垃圾公仔幾千蚊都有人排隊買
好撚勁 童年由佢創造
我都想讀cs master去學整game
可以擺返上steam比好多人補返錢比佢
幾勁既防hack , 破解都係時間問題
果個年代比錢玩game既意識接近零
限量版真天魔 不過gameone的確係垃圾公司 當年係網上search LFO 後面出既字會係垃圾 外掛
完全唔明點解有人買我又整一個gif賣得唔得
你都on9
3a大作都crack到啦
嗰陣我玩winning都係download crack版
U1都執Q左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞